davok Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Ta druhá fotka je moc povedená, pošli do Chronomag kalendáře Děkuju na to si úplně netroufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Děkuju na to si úplně netroufám Zbytečná skromnost, ta fotka si to zaslouží Upraveno 3. září 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 V restauraci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Na chvíli šly z ruky IMG_9297.jpg IMG_9324.jpgKrasne Omega Dynamic. Na jedny jsem mel policeno, ale prodejce z Nemecka se vybec neobtezoval komunikovat. Moc casto tu videt nejdou, tak fot vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Ta druhá fotka je moc povedená, pošli do Chronomag kalendáře Mně se moc líbí obě (trochu víc první). Ořezat na 4:3, u druhé ořezem trochu potlačit středovou kompozici a šup s nima do kalendáře. Děkuju na to si úplně netroufám Není důvod si netroufat, jsou moc hezké. Odkazy na kalendářová vlákna ZDE a ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 tenge - super fotka jak z katalogu já dneska u vody 2x jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 HKF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Tenge, tvoje fotky jsou úžasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaalo Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Dnes klasiku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Pěkný máte ty PADI A Tenge super fotka Dnes zase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2016 uživatelem Pavel K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Na chvíli šly z rukyIMG_9297.jpgIMG_9324.jpg Nádherné fotky a velice zajímavé hodinky. Neváhej a pošli je do kalendáře. Já snad pořídím nějaký damasko když vidím tvoje fotky.. Pořiď, litovat určitě nebudeš A ta tvoje fotka Rolexek se ti moc povedla, připojuji se k pochvalným reakcím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 wristshot s tchánem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Krasne Omega Dynamic. Na jedny jsem mel policeno, ale prodejce z Nemecka se vybec neobtezoval komunikovat. Moc casto tu videt nejdou, tak fot vic Mám je opravdu ráda - zaujaly mne hned když jsem je poprvé uviděla tady na fóru, dlouho jsem na ně měla počíháno, o to větší radost byla, když se mi je podařilo sehnat, ačkoliv už chvíli po koupi bylo jasné, že budou potřebovat servis. Pak musely nějakou dobu počkat v sejfu, než jsem se dokopala a potřebnou péči jim dopřála. Těším se na podzim, chtěla bych jim sehnat nějaký pěkný řemen. Tak se občas pokusím cvaknout je Zbytečná skromnost, ta fotka si to zaslouží Mně se moc líbí obě (trochu víc první). Ořezat na 4:3, u druhé ořezem trochu potlačit středovou kompozici a šup s nima do kalendáře. Není důvod si netroufat, jsou moc hezké. Odkazy na kalendářová vlákna ZDE a ZDE Nádherné fotky a velice zajímavé hodinky. Neváhej a pošli je do kalendáře. Děkuju panové, byly vytvořené jen tak pro zábavu, při čekání na oběd, poté co jsem náhodou narazila na pozapomenutý objektiv. Tak uvidím, co se s tím dá dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Maxeli, máš to moc hezké, jdou ti parádně!Díky pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Novy prirustek a veeelka radost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Byl jsem se vyvencit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Novy prirustek a veeelka radost... Gratulace Jardo, tyto UN obdivuju už roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky