spineshank Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 ivan: já totiž nad nimi rozmýšlel před těmi desíti dny, když je jacob prodával, ale to chrononemoc u mě nebyla ještě v tak pokročilém stádiu, takže jsem jen u toho threadu seděl a přemýšlel, jestli jo nebo ne, načež je samozřejmě koupil "laskajefajn". No a teď podruhé už jsem prostě neváhal... :-) A chtěl jsem je mít hned, tak jsem naložil ženskou a psa a udělali jsme si výlet do Hradce :-) museli mít radost z takového půlnočního výletu,ale jak něco člověk chce jde se se za tím tvrdě
Miroslav 2 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Miro ty uz musis mat fajn zbierku potapiek. Nemas tam nejake spolocne foto? Už na tom pracujem, skupinove foto: Halios Bluering, Helson Buccaner, Benarus Moray, Seiko Samurai, Orsa Sea Viper a Artego 300m.
Chosef76 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Ježiš, já mám radost jak malé děcko... :-) Se Simonem už jsem si domluvil nový řemen, takže to bude za chvíli ještě lepší. Přeju Ti, aby Ti vydrželi déle než " Láskovi", pač tyhle hodinky jsou dost promiskuitní
Rudykopalsson Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Helson Buccaner tož, to je slušný těžítko:-) potápky já můžu, takže se taky těším na skupinovku:-)
quest987 Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Díky queste987:smile_anim: neni zac sluší pánovi
financ Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 takze suby uz sou tvoje? Jedno kafe a takhle to dopadlo. Ještě to doúčtujeme, doplníme o krabičku . . . A to jsem měl dneska zaplatit Béčka (od nich mám pro změnu krabici a hodinky nemám), Chocholoušek
Slim_brno Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 ivan: já totiž nad nimi rozmýšlel před těmi desíti dny, když je jacob prodával, ale to chrononemoc u mě nebyla ještě v tak pokročilém stádiu, takže jsem jen u toho threadu seděl a přemýšlel, jestli jo nebo ne, načež je samozřejmě koupil "laskajefajn". No a teď podruhé už jsem prostě neváhal... :-) A chtěl jsem je mít hned, tak jsem naložil ženskou a psa a udělali jsme si výlet do Hradce :-) To je neuvěřitelná pecka. Ale ty hodinky za to stojí. Gratulace U mě dneska hezky česky...
laskajefajn Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Matěji: Tobě ty Breitlingy opravdu sluší.Jelikož jsem je neměl možnost vidět na vlastní oči tak jsem jejich velikosti byl tak trošku rozčarován ale co se týče provedení a designu hodinek tak nemám sebemenší kritiky.Hlavně ten antireflex je moc povedený a nutí to člověka s těma hodinkama pořád "otáčet" a hledat nejlépe vhodnou pozici. Mě čeká zitra velký den Kuba mi poslal ráno Omegy tak si myslím že vydrží o něco dýl než ty nádherny Béčka
spineshank Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Matěji: Tobě ty Breitlingy opravdu sluší.Jelikož jsem je neměl možnost vidět na vlastní oči tak jsem jejich velikosti byl tak trošku rozčarován ale co se týče provedení a designu hodinek tak nemám sebemenší kritiky.Hlavně ten antireflex je moc povedený a nutí to člověka s těma hodinkama pořád "otáčet" a hledat nejlépe vhodnou pozici. Mě čeká zitra velký den Kuba mi poslal ráno Omegy tak si myslím že vydrží o něco dýl než ty nádherny Béčka pokud jdeš do Bondovek tak si myslím co se týče velikosti moc nepomůžeš,ale uvidíš sám
quest987 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Po dlouhé době jsem odložil Rado.A nasadil pilotky
Micey Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Skvělý hodinky.. a první, na kterejch mi po pár hodinách fakt nic nevadí.
Horhe Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Skvělý hodinky.. a první, na kterejch mi po pár hodinách fakt nic nevadí. Jsou supr, měl jsem je na ruce v Jablonci na srazu. Škoda, že nemaj 42mm, to bych je měl já a né ty.
sibirnaya Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 tak si konecne nasel Eterny dle svyho gusta? gratuluju, jsou moc pekny, zpracovani je bezvadny, spona vymakana, nazivo jsem je bohuzel nevidel, jinak bych je asi taky koupil, ale takhle sem se bal zajice v pytli
Micey Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Odesláno 14. března 2012 Díky chlapi, parádní je ten bombírovanej cifr a ručky, zkusim to vyfotit a dám do chlubírny. GMT byly taky super, ale ty barvy se trochu časem okoukaly.. A jdu vybírat řemen:)
Doporučené příspěvky