Frantik Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Nejak se jim nechce z ruky.. Jo a ty pamy jsou super Franto... Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 snake: moc paradni hodinky a ta fotka super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) snake: moc paradni hodinky a ta fotka super Dik,to si nezaslouzim-blejsknul jsem to narychlo...ale hodinky jsou to fakt pekny...dlouho jsem je obchazel,protoze mi vadila absence safiru,ale ted mi to nejak nevadi,tak si to uzivam Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 K dnešní třicetinám jsem od své drahé polovičky dostal tyto krásky. Byl jsem bez dechu a došlo i na slzy dojetí :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 ..na stěněVčera přišly. Cena super, strojek je tichý. Jen grafické zpracování, kvalita tisku nic moc. V podstatě ten ciferník odpovídá tisku na barevný laserovce.Zasloužil by kvalitní podklad a vysoké rozlišení, škoda. Vanilla Sinn - nádhera. Gratuluji k hodinkám i partnerce;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Modrásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) K dnešní třicetinám jsem od své drahé polovičky dostal tyto krásky. Byl jsem bez dechu a došlo i na slzy dojetí :-) Aby ne, sou parádní!:-) Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 furt B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Po dopoledním řezání dřeva je za oknem fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) koukam, ze by to chtelo poresit sklickoodeslano z eteru Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Fijajová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Antireflex,rucky,indexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 K dnešní třicetinám jsem od své drahé polovičky dostal tyto krásky. Byl jsem bez dechu a došlo i na slzy dojetí :-) Gratulace k prima zensky ! Jo a hodky taky nejsou marny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Radniční restaurace nezklamala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 K dnešní třicetinám jsem od své drahé polovičky dostal tyto krásky. Byl jsem bez dechu a došlo i na slzy dojetí :-) Sent from my iPhone using Tapatalk No tý brďo, to je parádní dárek. Gratuluji ke všemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Furt ...Sedí Ti skvěle! Navíc super kombo P+V. Druhou polovičku mam, ta první je většinou moc velká (až na 512, kde nejspíš skončim). Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Sedí Ti skvěle! Navíc super kombo P+V. Druhou polovičku mam, ta první je většinou moc velká (až na 512, kde nejspíš skončim).Jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky