Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Safra, Expy budeš mít snad už stejně často, jako Moony. :)

Pocitově, jaké se ti více líbí? Loňský model, či tento původní? 

Na Moony musím našetřit zas :)

Napřed se mi víc libily nové, ale teď to mám přesně naopak. Ty 3-6-9 indexy z bílého zlata jsou super, kratší ručky mi nikdy nevadily a starý model je i elegantní i sportovní, ten novější je o chloupek sportovnější... Obě jsou moc fajn, ale starému modelu ted dávám přednost.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno (upraveno)

Napřed se mi víc libily nové, ale teď to mám přesně naopak. Ty 3-6-9 indexy z bílého zlata jsou super, kratší ručky mi nikdy nevadily a starý model je i elegantní i sportovní, ten novější je o chloupek sportovnější... Obě jsou moc fajn, ale starému modelu ted dávám přednost.

Měl jsem to a mám stejně. Ručky se dají vyměnit a bez zlatých 3 6 9 jsou ty hodinky nemastný, neslaný...   Navíc ten tučnej font na mk2 je divnej. Mk1 jsou elegantně-sportovní, mk2 sportovně-nudný.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

Na Moony musím našetřit zas :)

Měl jsem to a mám stejně. Ručky se dají vyměnit a bez zlatých 3 6 9 jsou ty hodinky nemastný, neslaný...   Navíc ten tučnej font na mk2 je divnej. Mk1 jsou elegantně-sportovní, mk2 sportovně-nudný.

hm,hm.....kašlu na to, vrátím se k Exp I 36mm.  

Návštěvník
Odesláno

Dnes, vlastne uz vcera, poznavani vlasti...

89950f42cc16363df68a2cf4ce5fea8c.jpg

Užíváš si konečně pořádné velkoměsto jo ? :D

Odesláno

CEGY: pekny woe! :clap:

Odesláno

Zdravíme s Jardou z Floridy :-) jinak koukám, že tam u nás je pěkná kosa :-)

Ty jo ta 68 zastínila RLX

Teda tech hodinek jsem si vsiml az potom

Odesláno

Kua bádám, bádám a nic. Podle pozadí a placatosti bych to tipnul směr na Polsko, někde za Sádrákem, ale nesedí mi tam to slunko. To vypadá naopak tak na směr Slavkov... Hmm, bludišťák nebude :)

Mohl bych Ti to říct rovnou, ale to bych Tě připravil o radost a tak radši připojím nápovědu :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...