snake Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Upatlany seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Expy image.jpegSafra, Expy budeš mít snad už stejně často, jako Moony. Pocitově, jaké se ti více líbí? Loňský model, či tento původní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Safra, Expy budeš mít snad už stejně často, jako Moony. Pocitově, jaké se ti více líbí? Loňský model, či tento původní? Na Moony musím našetřit zas Napřed se mi víc libily nové, ale teď to mám přesně naopak. Ty 3-6-9 indexy z bílého zlata jsou super, kratší ručky mi nikdy nevadily a starý model je i elegantní i sportovní, ten novější je o chloupek sportovnější... Obě jsou moc fajn, ale starému modelu ted dávám přednost. Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Porad Edox. Odesláno z mého LG-H735 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Napřed se mi víc libily nové, ale teď to mám přesně naopak. Ty 3-6-9 indexy z bílého zlata jsou super, kratší ručky mi nikdy nevadily a starý model je i elegantní i sportovní, ten novější je o chloupek sportovnější... Obě jsou moc fajn, ale starému modelu ted dávám přednost. Měl jsem to a mám stejně. Ručky se dají vyměnit a bez zlatých 3 6 9 jsou ty hodinky nemastný, neslaný... Navíc ten tučnej font na mk2 je divnej. Mk1 jsou elegantně-sportovní, mk2 sportovně-nudný. Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Na Moony musím našetřit zas Napřed se mi víc libily nové, ale teď to mám přesně naopak. Ty 3-6-9 indexy z bílého zlata jsou super, kratší ručky mi nikdy nevadily a starý model je i elegantní i sportovní, ten novější je o chloupek sportovnější... Obě jsou moc fajn, ale starému modelu ted dávám přednost. Měl jsem to a mám stejně. Ručky se dají vyměnit a bez zlatých 3 6 9 jsou ty hodinky nemastný, neslaný... Navíc ten tučnej font na mk2 je divnej. Mk1 jsou elegantně-sportovní, mk2 sportovně-nudný. hm,hm.....kašlu na to, vrátím se k Exp I 36mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 nafurt? odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Tyhle se tak paradne nosi, ze asi zmenim nazor na Reversa Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Navrat k tatinkovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Dnes, vlastne uz vcera, poznavani vlasti...Užíváš si konečně pořádné velkoměsto jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Navrat k tatinkovi.. Tos dopad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Jako ze to neni rolex, tak je to spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Jako ze to neni rolex, tak je to spatne? Sry, to byl překlep. Chtěl jsem napsat, že jsou boží a že gratuluju a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 CEGY: pekny woe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Zdravíme s Jardou z Floridy :-) jinak koukám, že tam u nás je pěkná kosa :-)Ty jo ta 68 zastínila RLX Teda tech hodinek jsem si vsiml az potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Po tom jak jsem dopad ti muze bejt hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Po tom jak jsem dopad ti muze bejt hovno. V pohodě, asi mi něco uniklo. Peace vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Tyhle se tak paradne nosi, ze asi zmenim nazor na Reversa Gesendet von iPhone mit TapatalkTy jedeš, super art deco. Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Kua bádám, bádám a nic. Podle pozadí a placatosti bych to tipnul směr na Polsko, někde za Sádrákem, ale nesedí mi tam to slunko. To vypadá naopak tak na směr Slavkov... Hmm, bludišťák nebude Mohl bych Ti to říct rovnou, ale to bych Tě připravil o radost a tak radši připojím nápovědu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky