Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Safra, Expy budeš mít snad už stejně často, jako Moony. :)

Pocitově, jaké se ti více líbí? Loňský model, či tento původní? 

Na Moony musím našetřit zas :)

Napřed se mi víc libily nové, ale teď to mám přesně naopak. Ty 3-6-9 indexy z bílého zlata jsou super, kratší ručky mi nikdy nevadily a starý model je i elegantní i sportovní, ten novější je o chloupek sportovnější... Obě jsou moc fajn, ale starému modelu ted dávám přednost.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napřed se mi víc libily nové, ale teď to mám přesně naopak. Ty 3-6-9 indexy z bílého zlata jsou super, kratší ručky mi nikdy nevadily a starý model je i elegantní i sportovní, ten novější je o chloupek sportovnější... Obě jsou moc fajn, ale starému modelu ted dávám přednost.

Měl jsem to a mám stejně. Ručky se dají vyměnit a bez zlatých 3 6 9 jsou ty hodinky nemastný, neslaný...   Navíc ten tučnej font na mk2 je divnej. Mk1 jsou elegantně-sportovní, mk2 sportovně-nudný.

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Na Moony musím našetřit zas :)

Měl jsem to a mám stejně. Ručky se dají vyměnit a bez zlatých 3 6 9 jsou ty hodinky nemastný, neslaný...   Navíc ten tučnej font na mk2 je divnej. Mk1 jsou elegantně-sportovní, mk2 sportovně-nudný.

hm,hm.....kašlu na to, vrátím se k Exp I 36mm.  

Odkaz ke komentáři

CEGY: pekny woe! :clap:

Odkaz ke komentáři

Kua bádám, bádám a nic. Podle pozadí a placatosti bych to tipnul směr na Polsko, někde za Sádrákem, ale nesedí mi tam to slunko. To vypadá naopak tak na směr Slavkov... Hmm, bludišťák nebude :)

Mohl bych Ti to říct rovnou, ale to bych Tě připravil o radost a tak radši připojím nápovědu :-)

post-13550-0-67066600-1483977665_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...