siwi Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Neměnit, co funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Myslim, ze od leta jsem je nemel na ruce. Dostal jsem na ne chut a premyslel jsem na co je vrznout. Nakonec se mi zalibil tenhle remen, ktery puvodne prisel s pilotkama od Tisella. Proste mi to nejak padlo do oka. I celkem masivni spona k tomu pekne jde, mozna mohla byt hranata, vic ve stylu pam. O pouziti k bile kosili se tu muzem dohadovat, ale kdyz proste mas chut, tak mas chut ANDY sadnú im, konečne využitie pre ten remeň, aj ten môj sa tiež leží niekde v šuflíku, že by som mal niečo dokúpiť ? Ináč Precista super aj k bielej košili Dnes doručené Tisell Flieger 40 mm Type B. Vítam ťa v klube Tisellkárov, gratulujem , uži si a dokúp remeň s nytmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Premyslim nad zmenou (smenou)...jenze tak nejak vim ze mi budou chybet...Kurnik-to je dilema...asi pujdu radeji vymrznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Vyborna fotka.Diky měl jsem nějakou BW vlnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Opat Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 dnes trošku Orientu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 K veceru nieco lahsie a mensie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Laco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 ANDY sadnú im, konečne využitie pre ten remeň, aj ten môj sa tiež leží niekde v šuflíku, že by som mal niečo dokúpiť ? Ináč Precista super aj k bielej košili Diky!Sakra dobry jsou na te kuzi. Nudim se na callu, tak jeste trosku zaprudim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Na poště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Vůbec jsem netušil, že z toho bude taková láska. Jak mě většina jejich modelů neslovuje, s tímhle kouskem Hamilton zaválel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Nový přírůstek v podobě Omega Geneve. Uvnitř kalibr 1310, první in-house quartz strojek od Omegy. Shodou okolností byl také, díky své robustnosti, dáván do Omega Marine :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 dnes uz po lobotomii odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 po navratu z lazni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Valis se vytáhnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Strohé D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Na plavani digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Na plavani digi pekné a hlavne účelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Do zaveji v parku toolwatche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky