Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Teď už moc ne. Jedno ráno u kávy, druhé u kávy po obědě, třetí u kávy odpoledne po příchodu z práce a pak ještě asi dvě, tři, takže tak 7-8 denně max. V hospodě to ale většinou rozkouřím pořádně. Naštěstí do hospody moc nechodím :D

tak to som este na tom dobre, moje max je tak 6 denne. rozmyslam ale ze presedlam na elektronicku cigaretu s naplnou bez nikotinu. mna na tom fajceni aj tak najviac bavi to ze mozem pustat oblaciky :smoke:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz jsem psal tohle, byla to vicemene sranda, protoze termin byl az 24. dubna, nicmene ono to nakonec fakt tak dopadlo :).

Zatim priprava, cas cca. T - 15 min.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A je to venku :), fotka je tedy az par hodin po vylihnuti.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Kdyz jsem psal tohle, byla to vicemene sranda, protoze termin byl az 24. dubna, nicmene ono to nakonec fakt tak dopadlo :).

Zatim priprava, cas cca. T - 15 min.

A je to venku :), fotka je tedy az par hodin po vylihnuti.

Moc gratuluji :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...