filo-boxer Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 115200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Happy with my Monster . To sklíčko mi príde ako s AR , ťah plný a príjemný. Seikoše tešia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Up in the air Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Vidím je tady snad poprvé... Jaký z nich máš dojem na živo?? Třeba v porovnání s SKX007/9?Bohužel jsem je vždy viděl pouze na fotkách... a oproti oranžovým monstrům, nevím, co si o nich myslet Ahoj, tyto skx011 nejsou moje, mám je na chvíli půjčené. A k tomu srovnání: monstra mě nikdy neoslovily, zkoušel jsem je a nic. skx všeobecně mi sedí daleko víc, určitě je to jedno z nejpovedenějších potápkových pouzder. A v kombinaci s jubilee, je to na této úrovni nepřekonatelná dvojice. Měl jsem i 009 a poměrně brzo šly z domu. 007 jsem nikdy nechtěl, protože černých potápek jsou mraky, navíc mám orient mako, s tím si vystačím. Co se týká barevného provedení skx, jak jsem psal, černé ne, pepsi ano, ale rychle mě omrzely, zatím co oranžové 011 se mi libí nejvíc a taky jsou nejmíň často vidět. Ale když jde o oranžovou, mám jasno, ta jediná a dokonalá je doxa sub. A tam bych jednou rád doplul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Dneska ten vitamin C doplnuji poradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 (upraveno) Dneska ten vitamin C doplnuji poradne Moc pěkné 3D hodinky.Pěkně je fotíš. Upraveno 5. června 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Při pondělku na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Bavi vic a vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Pekny oblekovky ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Vcera, aj dnes-Seiko Planet Monster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Uz aj zmena k R :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 LT M8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Mecha-Quartz Tagy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Ja je zacinam žrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Vzít či nevzít? To je, oč tu běží. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky