snake Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Dneska celej den s rolexkama a parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Siwi: Caues ...mohli jsme dat pifko ;-)a ja na ruce "déčka" IMG_20170624_082545.jpgNo čaues! Máme to tu samý lítání po příbuzných a zítra už zase směr Praha. Ale aspoň jeden Ostravárek jsem stihnul. Těšil jsem se na něj celej rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 čekám kdy vybehneš s eR u nás vecerePekne si hodujete. Ja sfoukl obed haluskama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 dnes rano na kajaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Príjemný deň ukončený večerným relaxom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Kurnik, chvilu tu nelezu a Sphinxx koupil rolády... gratulace ! cože? Jebe mně či tobě?Synci, změna je život. Ale klid, je to chrono-vývoj ... už mám na pazuře zase Gečka. Dnes R odpočívaly. No stress . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 (upraveno) Príjemný deň ukončený večerným relaxom...Ať je to tak nebo tak,stejně vždycky zbystřím nejdřív tu tvojí khérku Sorry jako ,ale ta khérka je fakt zuper-- ... což už jsem ti možná i před pár lety psal --hodinky samozřejmě super a dobře ladí -yes. Upraveno 24. června 2017 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 čekám kdy vybehneš s eR To aj ja, keby bolo viac voľných peňazí, tak BLNR su už na ceste. Az teraz som zaregistroval tvoje nové B. Parádne su! Tak to už naozaj mame skoro rovnaké kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Noční bazén "diving" Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Synci, změna je život. Ale klid, je to chrono-vývoj ... už mám na pazuře zase Gečka. Dnes R odpočívaly. No stress .Hned jsem klidnější. Jinak gratuluji k nové akvizici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 To aj ja, keby bolo viac voľných peňazí, tak BLNR su už na ceste.Az teraz som zaregistroval tvoje nové B. Parádne su! Tak to už naozaj mame skoro rovnaké kombo. není Bé jako Bé tím jsem hodínkove definitivně skončil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Ať je to tak nebo tak,stejně vždycky zbystřím nejdřív tu tvojí khérku Sorry jako ,ale ta khérka je fakt zuperOK.jpg-- ... což už jsem ti možná i před pár lety psal --hodinky samozřejmě super a dobře ladí -yes.viem že ju už niekto spomínal, takže si to bol asi ty no... diki moc pane! A áno, tie oči sedia k subcifrom jak riť na šerbeľ Jeden z viacerých dôvodov môjho rozhodnutia o prvých definitívkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Po x letech pujdou do vzduchu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Jak jinak-rolexky-jsou se mnou celej vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Nove s hladkou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Brikety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 nedeľa Roamer Odoslané z HUAWEI RIO-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky