Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kde máš rolby?

Tady :) ... Kvůli Tobě jsem je vytáhnul na sluníčko proložené jarní přeháňkou. Jinak dnes Sejko.

Odesláno

Dekuji :)

No popravde mam dilema,ktere si nechat,ale mozna uzivim oboje ... nebo prodam uplne jinej kus a bude... :)

Super kombo  :cheers:  To by ti mohlo chvíli vydržet.

Odesláno

Toť otázka?Zůstal bych u datejustu jako stalice.V tomto stavu je již sehnat nemusis.Omegy jsou krásné,ale seženes je vzdycky.A teď na léto je přeci tolik krásných modelů...

Odesláno

Tady :) ... Kvůli Tobě jsem je vytáhnul na sluníčko proložené jarní přeháňkou. Jinak dnes Sejko.

Děkuji Ti pane,jsou perfektní a prostě Ti sluší. Ale B. je B.,vlastně si tě bez nich nedovedu představit.

Odesláno (upraveno)

Sphinxi, i Ty?? Tak teď už fakt nemám obavy...

Jedna fotka ze včerejška... ta plasticita cifru m? baví

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

víc fotek :)

.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Děkuji Ti pane,jsou perfektní a prostě Ti sluší. Ale B. je B.,vlastně si tě bez nich nedovedu představit.

Děkuji, já vlastně taky ne :) .

Sphinxi, i Ty?? Tak teď už fakt nemám obavy....

Néé, dělám si z toho legraci, ale musel jsem je vyzkoušet. Nic se nemění :) .

Odesláno

Toť otázka?Zůstal bych u datejustu jako stalice.V tomto stavu je již sehnat nemusis.Omegy jsou krásné,ale seženes je vzdycky.A teď na léto je přeci tolik krásných modelů...

Otazka to klidne muze byt...jako datejusty dobry-chtel jsem je prodat-uz bylo i komu,ale nakonec jsem se rozmyslel...

Necham si je oboje a uvidim co me driv prestane bavit...

Ony ani ty Rolexky nejsou spatny...a jdou oboje stejne presne :) :) :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Osobně bych si nechal oboje.Bylo to takové menší rypnuti,neboť se zbavujes hodinek rychleji než Ondra.Tak si říkám, jestli jsi se už konečně ustálil. S těmito by to prostě šlo.

Odesláno

A Davide, nejsou náhodou malé  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...