lordsoft Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Alko vikend pred nami, tak nieco nerozbitne Sent from my iPhone using Tapatalk
snake Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Diky vsem za pochvalu...jsem z toho na koni sice na drevenym a na pruzine,ale kun to je Kazdopadne-tohle omega umi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Tyhle hodinky by jsi si měl uz konečně nechat.Jsou krásné,seknou Ti a fotky jsou oproti předchozím baječné
mlsoun1 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Já zase mé milované,mé definitivní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Dekuji No popravde mam dilema,ktere si nechat,ale mozna uzivim oboje ... nebo prodam uplne jinej kus a bude... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června 2017 uživatelem snake
pjr86 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 2 Monika 1910 Děkujeme Sent from my iPhone using Tapatalk
Sphinxx Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Kde máš rolby?Tady ... Kvůli Tobě jsem je vytáhnul na sluníčko proložené jarní přeháňkou. Jinak dnes Sejko.
Kostra Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Dekuji No popravde mam dilema,ktere si nechat,ale mozna uzivim oboje ... nebo prodam uplne jinej kus a bude... Super kombo To by ti mohlo chvíli vydržet.
mlsoun1 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Toť otázka?Zůstal bych u datejustu jako stalice.V tomto stavu je již sehnat nemusis.Omegy jsou krásné,ale seženes je vzdycky.A teď na léto je přeci tolik krásných modelů...
mlsoun1 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Tady ... Kvůli Tobě jsem je vytáhnul na sluníčko proložené jarní přeháňkou. Jinak dnes Sejko.Děkuji Ti pane,jsou perfektní a prostě Ti sluší. Ale B. je B.,vlastně si tě bez nich nedovedu představit.
martar Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Sphinxi, i Ty?? Tak teď už fakt nemám obavy... Jedna fotka ze včerejška... ta plasticita cifru m? baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. víc fotek . Upraveno 23. června 2017 uživatelem martar
mlsoun1 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Pěkné, ani nevím,že je máš a kde máš R.?
Sphinxx Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Děkuji Ti pane,jsou perfektní a prostě Ti sluší. Ale B. je B.,vlastně si tě bez nich nedovedu představit.Děkuji, já vlastně taky ne . Sphinxi, i Ty?? Tak teď už fakt nemám obavy....Néé, dělám si z toho legraci, ale musel jsem je vyzkoušet. Nic se nemění .
Micey Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Mezi tůristama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Toť otázka?Zůstal bych u datejustu jako stalice.V tomto stavu je již sehnat nemusis.Omegy jsou krásné,ale seženes je vzdycky.A teď na léto je přeci tolik krásných modelů...Otazka to klidne muze byt...jako datejusty dobry-chtel jsem je prodat-uz bylo i komu,ale nakonec jsem se rozmyslel...Necham si je oboje a uvidim co me driv prestane bavit...Ony ani ty Rolexky nejsou spatny...a jdou oboje stejne presne :) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Osobně bych si nechal oboje.Bylo to takové menší rypnuti,neboť se zbavujes hodinek rychleji než Ondra.Tak si říkám, jestli jsi se už konečně ustálil. S těmito by to prostě šlo.
Tikal Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Tady ... Kvůli Tobě jsem je vytáhnul na sluníčko proložené jarní přeháňkou. Jinak dnes Sejko. A Davide, nejsou náhodou malé
LovecK Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Dneska navi01, jo a brzo je budu mit uz 3 roky, takze stalice...
MíraMíra Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Odesláno 23. června 2017 Dnes Squale, přezuto na mesh.Dřív se mi to moc nelíbilo, ale není to tak špatný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky