sect Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Hm, planý poplach, sakra. Vydrž kamaráde, taky už mně to čekání moc nebaví.....tak zatím aspoň něco na lítačku.
skalis Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 keby povypinali vsetky tie neony tak je to ako v Blade Runnerovi.. Jo, to je presne ten dojem. Holky jsou zpatky z porodnice, tak jsem si vzal tyden volna. Tim padem delam veci, ktery obvykle nestiham. Treba vencim odpoledne psa nebo ctu chronomag . Taky jsem si poridil proof-of-concept remen, abych otestoval, jestli Igeny zvladnou tuhle barvu. Zas totiz brouzdam presprilis na paneristi strankach, tak me chytaji mory s remenama . Jestli se tenhle Mavex osvedci a zalibi se mi, tak si v podobnym odstinu (takova konakova az horcicova) poridim nejaky lepsi kousek. Aldo, tohle je šnórka .
Návštěvník Ondra Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Nevypadá to špatně, hlavně s tou bílou lunetou No, možná by ses mohl odměnit i novejma hodinkama (za zvládnutej porod)
kloubik Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 (upraveno) dneska se mi strašně nechtělo do práce, tak jsem snídani protahoval focením :-) Upraveno 23. dubna 2012 uživatelem kloubik
ddalf Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 2 dny jsem se nezastavil a na práci jsou Landmostra jako dělané, a jelikož tu dávám fotky bez bicaku a jiní s bicakem, tak teda přidám jednu s bicakem, pravda, až tak jsem se nafukovat nemusel, ale přece jenom dnešní a včerejší zelí tuto scénu značně zdramatizovalo, buďte proto shovívaví jo to je super
jankoxxx Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Jo, to je presne ten dojem. Holky jsou zpatky z porodnice, tak jsem si vzal tyden volna. Tim padem delam veci, ktery obvykle nestiham. Treba vencim odpoledne psa nebo ctu chronomag . Taky jsem si poridil proof-of-concept remen, abych otestoval, jestli Igeny zvladnou tuhle barvu. Zas totiz brouzdam presprilis na paneristi strankach, tak me chytaji mory s remenama . Jestli se tenhle Mavex osvedci a zalibi se mi, tak si v podobnym odstinu (takova konakova az horcicova) poridim nejaky lepsi kousek. Aldo, tohle je šnórka . velmi pekna farba. hodi sa k nim celkovo mam dojem ze k hodinkam kde prevlada cierna sa najviac hodi bledohnedy remen.
tombed Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 dneska rozlítaně dopo v Aldově odpo na otočku v Krně
Horhe Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 dneska se mi strašně nechtělo do práce, tak jsem snídani protahoval focením :-) Moc pěkný, taky bych chtěl hodinky se třema šestkama na cifru.
financ Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 On the road Jezdíš na spotřebu po staré? :-)))
NIGHTinGALE Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Cestou na sever Ani jsem nevěděl, že tu někdo tyhle Eterny má, jsou krásný.
zibarek Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Venku slunečno, tak asi někam na výlet.
bedja Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 Jezdíš na spotřebu po staré? :-))) ..jj..už jsem na 5,4l/100km..
Coolidge Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 pane mi nerikaji, ale zvykl bych si
Doporučené příspěvky