Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

keby povypinali vsetky tie neony tak je to ako v Blade Runnerovi.. :)

Jo, to je presne ten dojem.

Holky jsou zpatky z porodnice, tak jsem si vzal tyden volna. Tim padem delam veci, ktery obvykle nestiham. Treba vencim odpoledne psa nebo ctu chronomag :). Taky jsem si poridil proof-of-concept remen, abych otestoval, jestli Igeny zvladnou tuhle barvu. Zas totiz brouzdam presprilis na paneristi strankach, tak me chytaji mory s remenama :). Jestli se tenhle Mavex osvedci a zalibi se mi, tak si v podobnym odstinu (takova konakova az horcicova) poridim nejaky lepsi kousek.

post-3049-084089900 1335192660.jpg

Aldo, tohle je šnórka :).

post-3049-075678100 1335192669.jpg

Návštěvník Ondra
Odesláno

Nevypadá to špatně, hlavně s tou bílou lunetou :) No, možná by ses mohl odměnit i novejma hodinkama (za zvládnutej porod) :)

Odesláno

2 dny jsem se nezastavil a na práci jsou Landmostra jako dělané, a jelikož tu dávám fotky bez bicaku a jiní s bicakem, tak teda přidám jednu s bicakem, pravda, až tak jsem se nafukovat nemusel, ale přece jenom dnešní a včerejší zelí tuto scénu značně zdramatizovalo, buďte proto shovívaví :D

post-3584-063915200 1335118638.jpg

jo to je super

Odesláno

Jo, to je presne ten dojem.

Holky jsou zpatky z porodnice, tak jsem si vzal tyden volna. Tim padem delam veci, ktery obvykle nestiham. Treba vencim odpoledne psa nebo ctu chronomag :). Taky jsem si poridil proof-of-concept remen, abych otestoval, jestli Igeny zvladnou tuhle barvu. Zas totiz brouzdam presprilis na paneristi strankach, tak me chytaji mory s remenama :). Jestli se tenhle Mavex osvedci a zalibi se mi, tak si v podobnym odstinu (takova konakova az horcicova) poridim nejaky lepsi kousek.

Aldo, tohle je šnórka :).

velmi pekna farba. hodi sa k nim :) celkovo mam dojem ze k hodinkam kde prevlada cierna sa najviac hodi bledohnedy remen.
Odesláno

dneska se mi strašně nechtělo do práce, tak jsem snídani protahoval focením :-)

Moc pěkný, taky bych chtěl hodinky se třema šestkama na cifru.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...