shewcza Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Zabaleno, Gopro pujceno, paměťovka koupena. Tak je čas na jeden drink a zachvili odjezd směr Poprad
swa Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Byly se mnou u maturity. Tak jim tu lázeň asi dopřeju . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RobertPlant Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 seiko pepsiny! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
ARMAN Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 vidím že si ich obľúbil veľmi, orient asi dlho budú odpočívať, peknééé Jj, zrovna jsem si zlataky dal na ruku a za par minut Tudor byl zpet na zapesti
AKUC Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Ano tomu verím, sám mávam podobné pocity hoci aj ten "orient" má niečo do seba
Michal444 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 na tieto som skoro zabudol Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tmoris Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 To jsou jediný hodinky, který mi jistojistě zůstanou Nechybelo ale moc a nemel jsi je. Pokud se nemylim, tak jediny duvod, ze je jeste mas, tak bulo, ze jsi uz nechtel dale snizovat cenu v prodejnim vlakne, kdes je inzeroval..
MíraMíra Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 I dnes.Jsou tak obyč, až jsou dobrý.Baví mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Nechybelo ale moc a nemel jsi je. Pokud se nemylim, tak jediny duvod, ze je jeste mas, tak bulo, ze jsi uz nechtel dale snizovat cenu v prodejnim vlakne, kdes je inzeroval.. Jojo, teď už na prodej rozhodně nebudou
Svatoslav Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Uz druhy den EckaEcka hezké, dnes jsme tu přírodu dali oba.
Nestler Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 jsem si k Moonum vyrobil kozenaka, tak dnes uz jenom takto To se mi libi. Povedl se ti Sent from my iPhone using Tapatalk
beeman Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 dikyTo se mi libi. Povedl se tiSent from my iPhone using Tapatalk
siwi Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 I dnes.Jsou tak obyč, až jsou dobrý.Baví mě. Tyhle hodinky jsou naprosto super. Ten jejich střídmý a zároveň účelný design se mi hrozně líbí.
MíraMíra Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 (upraveno) Tyhle hodinky jsou naprosto super. Ten jejich střídmý a zároveň účelný design se mi hrozně líbí.Taky to tak vnímám.Po roce jsem se k nim vrátil a rozhodně nelituju.A za mě je taky supr, jak jsou nízký. Upraveno 19. srpna 2017 uživatelem MíraMíra
kvartus Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 S patnáctiletou dcerou na nákupu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... hezkou neděli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 Nedele bude fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 (upraveno) jak jinak!odeslano z eteru Upraveno 20. srpna 2017 uživatelem beeman
Doporučené příspěvky