MíraMíra Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Radik:Zatím jen pár dnů, ale určitě se u mě ještě ohřejou.Fakt mě baví. Upraveno 7. října 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Podzim v plné kráse :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 A ještě jedna podzimní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Delal jsem nejaky fotky na přání a tak to hodim i sem.. Moc hezké. Radik:Zatím jen pár dnů, ale určitě se u mě ještě ohřejou.Fakt mě baví. Ta modrofialová je taková sametová, líbí se mi.---------------------------------------------------------------------------- Já Orienty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 sobotna pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Na víkend 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 modra sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 DSC_8051res.jpg DSC_8058res.jpg pekne! ja jsem ti je vcera ve vlaku okukoval:-) ale mozna to byl nekdo jiny s amfibiema na natu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 jo, to jsem se dopracoval, pěkně děkuju. přes osm let na foru a výsledek = ruský hodinky na odrbanym natostrapu. nejsem si jist, zda je to ten správnej obraz DSC_8051res.jpg DSC_8058res.jpgpekne! ja jsem ti je vcera ve vlaku okukoval:-) ale mozna to byl nekdo jiny s amfibiema na natu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 ...prostě BREITLING ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Na skále :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Stale Seiko, tady je toho vic. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79352-tanovo-toulani/page-16&do=findComment&comment=2006459 Upraveno 7. října 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 NF tombed style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 na ruke predvčerom ale aj dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 dnes PADI na Isofrane...pohodicka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Mladá chytla na svatbě kytku tak to mám asi spočítaný :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Mladá chytla na svatbě kytku tak to mám asi spočítaný :/ IMG_4850.JPG kup jeste hodinky dokud to jde:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Bubáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 dal jsem po delsi dobe na ruku, no ja si je snad necham, jenom jsem je ledabyle posteloval dopoledne a uz tam mam nedeli odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Správná odpověď je opět za Béé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky