luka Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 furt Certina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Dneska to bylo fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2017 uživatelem Kid_A
Axel Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Sakra ty Alpiny jsou ale pekny.. V hledacku je mam uz dlouho, treba jednou.. Upraveno 7. října 2017 uživatelem Axel
AndyAaron Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 Konecne oblekovky, ktere nezapadnou v tom mem porostu
Kid_A Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 Konecne oblekovky, ktere nezapadnou v tom mem porostu pekne!
Kid_A Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Odesláno 7. října 2017 Konecne oblekovky, ktere nezapadnou v tom mem porostu pekne!
Vit Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Dneska to bylo fajnTy IWC ti perfektně sednou. Konecne oblekovky, ktere nezapadnou v tom mem porostu Moc pěkné, nová akvizice?
bob.zizka Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Konecne oblekovky, ktere nezapadnou v tom mem porostu Vidím Doxa v pozadí?
AndyAaron Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 @Kid_A Diky!@Vit Ano Neplanovana nova akvizice. Beru je na zkousku chvilku ponosit.@bob.zizka Ano, vidis spravne. Na ruce cely vikend A kdyz uz jsem byl u toho, tak jsem zkousel jeste jaky to je byt elektrikarem. Pohodlne jsou, ale uz bych rekl, ze na me moc velke
bob.zizka Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Zajímavý je,že ty Doxa jsou masivní a sedí ti perfektně a Rolex opravdu vypadají že jsou tak na hraně,ale ještě furt nositelný. Doxa chválím. Pro ty mám slabost
little_w Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 AndyAaron: Tak ty Frederique Constant te sednou uplne paradne. Takhle ti sedi jeste ty Rado, z tech jsem taky vzdycky odvarenej, kdyz je vidim. Tyhle dvoje nepoustej, ty byly vyrobeny pro tebe!
AndyAaron Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Diky, kluci. Ty doxy jsou nejnositelnejsi velke-male hodinky, co znam. Sedi na kazdou ruku. Nikdo si nemuze stezovat, ze jsou male nebo velke
kuncák7 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Probiram se doma v hodinkach a narazil na tyhle - sladkej vek nevedomosti- mel jsem je jako jedine, touzil po tatovych omegach a za vrchol sveho snazeni povazoval festiny tdf.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Nedelni odpoledne...sauna vyhřátá,děcka usnuly...co vic si přát Hezkou nedělí všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 V kolbence Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
rustin Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Davosy na canvase - prijemna zmena. Konecne nevazia tonu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 ... podzim je krásný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky