Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dneska to bylo fajn

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Dneska to bylo fajn

Ty IWC ti perfektně sednou.

Konecne oblekovky, ktere nezapadnou v tom mem porostu

Moc pěkné, nová akvizice?

Odesláno

@Kid_A Diky!

@Vit Ano Neplanovana nova akvizice. Beru je na zkousku chvilku ponosit.

@bob.zizka Ano, vidis spravne. Na ruce cely vikend

d9bda6e4530fc7fed9418d3a96abe337.jpg

d7efda882c386d2bd5505f53b74c66e1.jpg

A kdyz uz jsem byl u toho, tak jsem zkousel jeste jaky to je byt elektrikarem. Pohodlne jsou, ale uz bych rekl, ze na me moc velke

92be802ac96e503906635263d102cfdb.jpg

Odesláno

Zajímavý je,že ty Doxa jsou masivní a sedí ti perfektně a Rolex opravdu vypadají že jsou tak na hraně,ale ještě furt nositelný. Doxa chválím. Pro ty mám slabost

Odesláno

AndyAaron: Tak ty Frederique Constant te sednou uplne paradne. Takhle ti sedi jeste ty Rado, z tech jsem taky vzdycky odvarenej, kdyz je vidim. Tyhle dvoje nepoustej, ty byly vyrobeny pro tebe!

Odesláno

Diky, kluci. Ty doxy jsou nejnositelnejsi velke-male hodinky, co znam. Sedi na kazdou ruku. Nikdo si nemuze stezovat, ze jsou male nebo velke

Odesláno

Probiram se doma v hodinkach a narazil na tyhle - sladkej vek nevedomosti- mel jsem je jako jedine, touzil po tatovych omegach a za vrchol sveho snazeni povazoval festiny tdf....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...