Nicolas02 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Tak jako pokaždé....tři dny non-stop na ruce a pak už jak se na ně dostane řada...
sashator Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Jesti to je tvůj novej kousek, tak gratulace, vypadaj ve skvělym stavu!
Vit Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Jesti to je tvůj novej kousek, tak gratulace, vypadaj ve skvělym stavu! Díky, na to že mají 40mm, jsou dost velké.
sashator Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Jojo, to znám, 3227 taky působí větší než jsou....ale dát občas na ruku pořádný kladiva je potřeba
Maxel Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Díky, na to že mají 40mm, jsou dost velké.Nebýt to tak, už jsem je bral. Každopádně gratulace, jsou skvělé!
pebe Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Díky, na to že mají 40mm, jsou dost velké. krásný jsou, gratulace, i když bych asi raději tmavý cifr bez zlata. Ale krásný
jenik77 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Hodinky do pohody i nepohody.halong bay?
Toblin Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Toblin: hm, pekny to mas pane Ď ovšem kam se hrabou na MM
Horhe Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Od neděle v kuse. A to jsem je chtěl vystřelit do světa. Snad nejlepší poměr cena/výkon
Vit Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Nebýt to tak, už jsem je bral. Každopádně gratulace, jsou skvělé! krásný jsou, gratulace, i když bych asi raději tmavý cifr bez zlata. Ale krásný díky
bohus76 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 ÍčkaNejsů Ti nejaké malé ? :-) Doufám,že dovalíš na sraz,ať Ti jich možeme zkritizovat
Povidláček Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Fieldy v činoheráku. Jinak musím jim pořídit řemen jako má Toblin. Sedne jim jak sviňa
emef Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Kdyby tu bylo vlákno "Co máte na ruce u porodu" nebo "Co má právě vaše nový dítě na ruce", tak bych tam dal tyhle dvě fotky. Bohužel tu nic takovýho neni, tak vám to nasypu sem.Vobě v pořádku, už přes tejden je mám doma, všechno dobrý, díky za optání... ale k věci. Jestli půjdete k porodu, tak Moony nejsou ideální hodinky, všude samá voda, sprchy, vany, voňavý volejíčky a tak. Člověk skoro aby si ty hodinky sundal (ne, nesudnal jsem!). A jestli má maminka na ruce nějaký prstýnky, tak vám je nastopro dodrbe, jak vás bude furt chytat a mačkat. Ale sere pes, prodávat je nebudu, tak aspoň památka, žejo. Jinak (sice baterkový, ale tenoučký) La Grande Classique chtěla žena dlouho, takže to pěkně vyšlo, českej AD, koupený a vyplněná karta v den narození a v městě narození dítěte, takže holka má takzvaně něco starýho jednou na svatbu. Tah jsem zkracoval na koleni přímo v porodnici, aby měla mamka radost. Od tý doby je má furt na ruce. Až na to koupání. Já myslim, že dobrý. 1
Doporučené příspěvky