Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Toblin: hm, pekny to mas pane ;)

Odesláno

Díky, na to že mají 40mm, jsou dost velké.

krásný jsou, gratulace, i když bych asi raději tmavý cifr bez zlata. Ale krásný ;)

Odesláno

Nebýt to tak, už jsem je bral. Každopádně gratulace, jsou skvělé!

krásný jsou, gratulace, i když bych asi raději tmavý cifr bez zlata. Ale krásný ;)

díky

Odesláno

Kdyby tu bylo vlákno "Co máte na ruce u porodu" nebo "Co má právě vaše nový dítě na ruce", tak bych tam dal tyhle dvě fotky. Bohužel tu nic takovýho neni, tak vám to nasypu sem.

Vobě v pořádku, už přes tejden je mám doma, všechno dobrý, díky za optání... ale k věci. :)

Jestli půjdete k porodu, tak Moony nejsou ideální hodinky, všude samá voda, sprchy, vany, voňavý volejíčky a tak. Člověk skoro aby si ty hodinky sundal (ne, nesudnal jsem!). A jestli má maminka na ruce nějaký prstýnky, tak vám je nastopro dodrbe, jak vás bude furt chytat a mačkat. Ale sere pes, prodávat je nebudu, tak aspoň památka, žejo. :)

Jinak (sice baterkový, ale tenoučký) La Grande Classique chtěla žena dlouho, takže to pěkně vyšlo, českej AD, koupený a vyplněná karta v den narození a v městě narození dítěte, takže holka má takzvaně něco starýho jednou na svatbu. Tah jsem zkracoval na koleni přímo v porodnici, aby měla mamka radost. Od tý doby je má furt na ruce. Až na to koupání. Já myslim, že dobrý. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...