Maxel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Rlx ExplrTak už i ty brute? Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Maxel
Waya03 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Tak a už zas nevim. Potřeboval bych je tak na tejden půjčit :-)
AKUC Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Rlx ExplrANDY, chápem ťa a už tomu všetkému rozumiem ...a gratulujem , nech tikajú
swa Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Tak a už zas nevim. Potřeboval bych je tak na tejden půjčit :-) Za mě určitě na tahu. Velikostně na Tvou ruku si myslím, že jsou OK. Líbí se mi moc, jen ta mezera mezi pouzdrem a korunkou mi tam neladí. Tuším, že u 41 mm je ješte výraznější.
pebe Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 jelikož je ta fotka dost zblízka, tak v reálu asi budou už dost malé, viď?
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Jdi uz rovnou do originalu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Kid_A
Waya03 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Njn. to je taky varianta, ale to by musely ty bonusy na které čekám být obzvláště vypečené :-)
škardík Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Asi budu muset ke kočáru pořídit nějaký zelený :/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Diky vsem za gratulace. Mam je uz nejakou dobu. Bral jsem je uz pred vanocema. A tak nejak se furt nemuzu rozhodnout jestli jo nebo ne. Tak uvidime jak dlouho vydrzi...
little_w Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Diky vsem za gratulace. Mam je uz nejakou dobu. Bral jsem je uz pred vanocema. A tak nejak se furt nemuzu rozhodnout jestli jo nebo ne. Tak uvidime jak dlouho vydrzi... Jestli nad tim musis premyslet a zduvodnovat si to, tak to je predem prohrany. Myslim tim, ze jako ne. S takovou by stejne sly za chvili z domu.
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Diky vsem za gratulace. Mam je uz nejakou dobu. Bral jsem je uz pred vanocema. A tak nejak se furt nemuzu rozhodnout jestli jo nebo ne. Tak uvidime jak dlouho vydrzi... dej jim cas Ondro. Jsou to genialni univerzaly. A se spravnou delkou rucek:-) videl bych je na univerzslnejdi hodinky nez ty pocka, ale zalezi jak to citi tvy zapesti:-))
Allo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Dával jsem to do alpiňáckého vlákna, ale jednu hodím i sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Jeste neco z dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Spidy, ty becka jsou paradni. Klidna sila:)
Vit Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Dával jsem to do alpiňáckého vlákna, ale jednu hodím i sem Pěkné, co je to za stupnici? (0 - 100) Jeste neco z dneska Moc pěkné Béčka, jak moc dobře jsou čitelné? -------------------------------------------------------------------- ETERNA look Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky