Maxel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Rlx ExplrTak už i ty brute? Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Andy -> moc peknej kousek! At slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak a už zas nevim. Potřeboval bych je tak na tejden půjčit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Rlx ExplrANDY, chápem ťa a už tomu všetkému rozumiem ...a gratulujem , nech tikajú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak a už zas nevim. Potřeboval bych je tak na tejden půjčit :-) Za mě určitě na tahu. Velikostně na Tvou ruku si myslím, že jsou OK. Líbí se mi moc, jen ta mezera mezi pouzdrem a korunkou mi tam neladí. Tuším, že u 41 mm je ješte výraznější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 jelikož je ta fotka dost zblízka, tak v reálu asi budou už dost malé, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 36mm, ale já mám zápěstí 16,5cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Jdi uz rovnou do originalu... Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Njn. to je taky varianta, ale to by musely ty bonusy na které čekám být obzvláště vypečené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škardík Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Asi budu muset ke kočáru pořídit nějaký zelený :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Diky vsem za gratulace. Mam je uz nejakou dobu. Bral jsem je uz pred vanocema. A tak nejak se furt nemuzu rozhodnout jestli jo nebo ne. Tak uvidime jak dlouho vydrzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Po dlouhé době na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Diky vsem za gratulace. Mam je uz nejakou dobu. Bral jsem je uz pred vanocema. A tak nejak se furt nemuzu rozhodnout jestli jo nebo ne. Tak uvidime jak dlouho vydrzi... Jestli nad tim musis premyslet a zduvodnovat si to, tak to je predem prohrany. Myslim tim, ze jako ne. S takovou by stejne sly za chvili z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Diky vsem za gratulace. Mam je uz nejakou dobu. Bral jsem je uz pred vanocema. A tak nejak se furt nemuzu rozhodnout jestli jo nebo ne. Tak uvidime jak dlouho vydrzi... dej jim cas Ondro. Jsou to genialni univerzaly. A se spravnou delkou rucek:-) videl bych je na univerzslnejdi hodinky nez ty pocka, ale zalezi jak to citi tvy zapesti:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Dával jsem to do alpiňáckého vlákna, ale jednu hodím i sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Jeste neco z dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Spidy, ty becka jsou paradni. Klidna sila:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Zas mě začly bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Dával jsem to do alpiňáckého vlákna, ale jednu hodím i sem Pěkné, co je to za stupnici? (0 - 100) Jeste neco z dneska Moc pěkné Béčka, jak moc dobře jsou čitelné? -------------------------------------------------------------------- ETERNA look Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 ranko odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky