Dzos Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 (upraveno) Ondro nevím, jak je máš dlouho, ale zadařilo se. Gratuluji. Zelenou moc nemusím, ale tady bych i já udělal výjimku.Další definitivky ?? :lol2: EDIT: poslední dobou nemám čas to moc sledovat, tak až teď vidím, že už je rovnou prodáváš/měníš.Starý dobrý Ondřej, který nic nemá věčně :lol2: Upraveno 12. ledna 2018 uživatelem Dzos
Ondrej71 Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Ondro nevím, jak je máš dlouho, ale zadařilo se. Gratuluji. Zelenou moc nemusím, ale tady bych i já udělal výjimku.Další definitivky ?? :lol2: EDIT: poslední dobou nemám čas to moc sledovat, tak až teď vidím, že už je rovnou prodáváš/měníš.Starý dobrý Ondřej, který nic nemá věčně :lol2: Jo, kamaráde, život je věčné hledání
bohush Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 (upraveno) Včera přišly tyto obludy Upraveno 12. ledna 2018 uživatelem bohush
tano Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 bohush: bravo, skvela volba! At dlouho slouzi ke spokojenosti.
bohush Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Dík, hodinky jsou to famózní, především rozměrem :-) dlouho dlouho jsem neměl něco tak nezvykle velkého, ale po 24 hod. co je mám, se mi hlava tak nějak přizpůsobuje.
Vit Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Mr. Nardén na pštrosovi Nádhera!! Vomegy... Pěkné Jirko. (taky už jedeš ve větších pouzdrech jako ANDY)----------------------------------------------------------------------------------- Já furt ML (Moje Lásky)
Fade Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Kůže je kůže, ale zítra k obleku zpátky na tah. Nebo na omegácké nato, když to tak může nosit Bond... Ten mobil dělá ty hodinky fakt velké, takhle zblízka. Jak nějaké rybí oko, boha jeho.
Doporučené příspěvky