Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

paráda, krásný hodinky....málem jsem si je koupil na začátku mé chronocesty místo moonwatchů..... jsem rád že je tu někdo má... dej zas někdy fotku.

Tak jo, dam. Ja mam pro jistotu oboje, moonwatche i 2x chronoris (1970 a 2005) :)

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)
v pohodě. Domu jsem se dostal po půlnoci, lehce zblblej, ráno mi přestalo hučet v uších. Odpoledne jsme si volali s Káemkáčkem a Milisem, taky už slyšeli a oba na mě vybalili šokující novinu, že Rob Halford je homosexuál. Kámekáčko to šokovalo, Milise to taky šokovalo a následně zaujalo :D

na rukách jsem měl inženýry, ale fakt to fotit nešlo. Pif jsme vypili asi tak normálně. Jak to píšu, tak mi ještě teď duní v palici Living After Midnight. Zahráli skoro všechno Breaking the law, painkiller, něco z desky Nostradamus, jen tam nestřihli moji milovanou United. Jo a Thin Lizzy taky super. Když spustili Whiskey in the jar, tak jsem Milošovi ukázal husinu na ruce a nevěřil

http://www.youtube.com/watch?v=YXCpwtPhOLQ

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Když spustili Whiskey in the jar, tak jsem Milošovi ukázal husinu na ruce a nevěřil

Úplně mu tepaly stařecký skvrny. Ale zahráli to skoro stejně dobře, jako Metallica. Jinak pro mě homosexuál jako Brazilec... Prostě v pohodě. Chtěl bych s Robem žít. Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...