blackhead Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 paráda, krásný hodinky....málem jsem si je koupil na začátku mé chronocesty místo moonwatchů..... jsem rád že je tu někdo má... dej zas někdy fotku. Tak jo, dam. Ja mam pro jistotu oboje, moonwatche i 2x chronoris (1970 a 2005)
tombed Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Dneska mám frčák - nejdřív rodinný výlet na kole do hospody na oběd, domů, přehodit roucho a mažu s Milisem a Káemkáčkem do hospody a za kultůrou Romane žijete? Už vás pustili ze záchytky? http://pardubice.idnes.cz/fandove-judas-priest-vypili-hospodu-dv0-/pardubice-zpravy.aspx?c=A120509_162411_pardubice-zpravy_klu
obchodnik-o3 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Zase jednoručky ten tlakomer nema chybu
organic Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Dnes jsem vyrazil takto............Rolex Sea-dweller/Nato Jak vidno jdou ke kravate i k maskacum. Akorat k Natu na Rolexech musim dorust. Zatim ho nosim jen na Prim.
Návštěvník Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) Romane žijete? Už vás pustili ze záchytky? http://pardubice.idnes.cz/fandove-judas-priest-vypili-hospodu-dv0-/pardubice-zpravy.aspx?c=A120509_162411_pardubice-zpravy_klu v pohodě. Domu jsem se dostal po půlnoci, lehce zblblej, ráno mi přestalo hučet v uších. Odpoledne jsme si volali s Káemkáčkem a Milisem, taky už slyšeli a oba na mě vybalili šokující novinu, že Rob Halford je homosexuál. Kámekáčko to šokovalo, Milise to taky šokovalo a následně zaujalo na rukách jsem měl inženýry, ale fakt to fotit nešlo. Pif jsme vypili asi tak normálně. Jak to píšu, tak mi ještě teď duní v palici Living After Midnight. Zahráli skoro všechno Breaking the law, painkiller, něco z desky Nostradamus, jen tam nestřihli moji milovanou United. Jo a Thin Lizzy taky super. Když spustili Whiskey in the jar, tak jsem Milošovi ukázal husinu na ruce a nevěřil http://www.youtube.com/watch?v=YXCpwtPhOLQ Upraveno 9. května 2012 uživatelem Roman I.
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 (upraveno) Když spustili Whiskey in the jar, tak jsem Milošovi ukázal husinu na ruce a nevěřil Úplně mu tepaly stařecký skvrny. Ale zahráli to skoro stejně dobře, jako Metallica. Jinak pro mě homosexuál jako Brazilec... Prostě v pohodě. Chtěl bych s Robem žít. Upraveno 9. května 2012 uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Dnes odpoledne: Fuj to je hnusná ruka.
ladisu Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Fuj to je hnusná ruka. Ruka je na mě to nejhezčí! Hodinky teda nepočítám.
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Hodinky sem si netrouf komentovat.
ladisu Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Děkuju, negativní komentář hodinek by se mě dotknul.
Cyril Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 U nás opět sluníčko.... Takže 382....
filo-boxer Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Abych nemusel fotit 2x. Cardhu 12 jsem si koupil v sobotu ale moc me nenadchla...zatim.
filo-boxer Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Pampelišky už tady pomalu mizí a brouka jsem málem zašlápl.
Dantechno Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Sbirka se rozrostla o dva kousky...
Doporučené příspěvky