Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Abych jen nekecal...kdyz uz i snake nosi maly rolexky a jeste k tomu na kuzi...je mozny na tomhle foru cokoliv...nejhorsi je,ze se mi to i libi :) zena si klepe na čelo a říká,že mi už fakt hrablo a nic osklivejsiho nevidela...ale vsak znate zensky-tomu nerozumi :) :) :) bude to tuhá bitva si tohle doma obhajit :)

Ale pruser to neni ne...?

post-2098-0-86965300-1518854255_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych jen nekecal...kdyz uz i snake nosi maly rolexky a jeste k tomu na kuzi...je mozny na tomhle foru cokoliv...nejhorsi je,ze se mi to i libi :) zena si klepe na čelo a říká,že mi už fakt hrablo a nic osklivejsiho nevidela...ale vsak znate zensky-tomu nerozumi :) :) :) bude to tuhá bitva si tohle doma obhajit :)

Se obavam, ze v tomto pripade ma tvoje zena pravdu. Zkombinoval si jedny z nejlepsich tool watch s remenem k dress watch.

Imho je to takhle hodne nepovedeny ;-)

Odkaz ke komentáři

snake - me se to docela libi. A to ze je to kombinace tool + dress neni na skodu, ty hodinky pusobi vyrazne decentneji nez na tahu a i to se nekdy muze hodit. Navic nejsi ani prvni ani posledni, kombinace diver + dress kuze tady obcas k videni je a nekdy to nevypada zle. V tomhle pripade se mi to libi.

Odkaz ke komentáři

O kombinaci ani tak nejde-to jsem nahodil jen pro ten extrém,ze jsem vzdycky rikal,ze maly hodinky a jeste na kuzi mi domu nesmi...

Jde o to,ze expy se ji nelibi vubec..ale ja uz to doma srovnam... :)

Spajdy dik :)

Jo a na moji obranu-stejne jinej remen doma nemam ... :)

Upraveno uživatelem snake
Odkaz ke komentáři

zkousel jsem to taky, ackoliv ne s roladama, je to na houno proste, bavilo me to max par hodin

Odkaz ke komentáři

Od koupě Exploreru jsem si dal odvykačku (i od Chronomagu) a měl dlouho klid. Pak od ženy dárek - mé kdysi vytoužené Zeppelin 7608 před pár lety... a teď z ničeho nic to na mě přišlo:

post-11276-0-92842200-1518862264_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem wolfesh
Odkaz ke komentáři

Jednoručky :-) Za rok jim bude 50.

67288f318141ea25aabf55a7424652fb.jpg

Ty jsou paradni!!! :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...