Povidláček Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Hurá na hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Jednoručky :-) Za rok jim bude 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Ale áno a veľmi. Len Breitling chronomat ma vždy lákali a prišla zaujímavá ponuka... Rozumim-breitlingy jsou pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Abych jen nekecal...kdyz uz i snake nosi maly rolexky a jeste k tomu na kuzi...je mozny na tomhle foru cokoliv...nejhorsi je,ze se mi to i libi zena si klepe na čelo a říká,že mi už fakt hrablo a nic osklivejsiho nevidela...ale vsak znate zensky-tomu nerozumi :) bude to tuhá bitva si tohle doma obhajit Ale pruser to neni ne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Dnes bude sláva, tak jsem otevřel pixlu na stěně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Abych jen nekecal...kdyz uz i snake nosi maly rolexky a jeste k tomu na kuzi...je mozny na tomhle foru cokoliv...nejhorsi je,ze se mi to i libi zena si klepe na čelo a říká,že mi už fakt hrablo a nic osklivejsiho nevidela...ale vsak znate zensky-tomu nerozumi :) bude to tuhá bitva si tohle doma obhajit Ale pruser to neni ne...?Se obavam, ze v tomto pripade ma tvoje zena pravdu. Zkombinoval si jedny z nejlepsich tool watch s remenem k dress watch.Imho je to takhle hodne nepovedeny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Za mě teda tak nic moc.. ztratily tu svou strohost a účelnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 snake - me se to docela libi. A to ze je to kombinace tool + dress neni na skodu, ty hodinky pusobi vyrazne decentneji nez na tahu a i to se nekdy muze hodit. Navic nejsi ani prvni ani posledni, kombinace diver + dress kuze tady obcas k videni je a nekdy to nevypada zle. V tomhle pripade se mi to libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 (upraveno) O kombinaci ani tak nejde-to jsem nahodil jen pro ten extrém,ze jsem vzdycky rikal,ze maly hodinky a jeste na kuzi mi domu nesmi...Jde o to,ze expy se ji nelibi vubec..ale ja uz to doma srovnam... Spajdy dik Jo a na moji obranu-stejne jinej remen doma nemam ... Upraveno 17. února 2018 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 prezil jsem to, kupodivu i watche, jeste kdybych vedel, jak jsem si to uzil ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 zkousel jsem to taky, ackoliv ne s roladama, je to na houno proste, bavilo me to max par hodin Abych jen nekecal...kdyz uz i snake nosi maly rolexky a jeste k tomu na kuzi...je mozny na tomhle foru cokoliv...nejhorsi je,ze se mi to i libi zena si klepe na čelo a říká,že mi už fakt hrablo a nic osklivejsiho nevidela...ale vsak znate zensky-tomu nerozumi :) bude to tuhá bitva si tohle doma obhajit Ale pruser to neni ne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 PO AGAIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 zkousel jsem to taky, ackoliv ne s roladama, je to na houno proste, bavilo me to max par hodinTak nejak to vidim i ja..ale musel jsem to zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Od koupě Exploreru jsem si dal odvykačku (i od Chronomagu) a měl dlouho klid. Pak od ženy dárek - mé kdysi vytoužené Zeppelin 7608 před pár lety... a teď z ničeho nic to na mě přišlo: Upraveno 17. února 2018 uživatelem wolfesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Jednoručky :-) Za rok jim bude 50. Ty jsou paradni!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Makám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Azúro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Double Upraveno 17. února 2018 uživatelem PavelSch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Trénuju na DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky