AndyAaron Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 @Kid_A Na tom krokousovi vypadaji zajimave. Nemuzu rict, ze se mi to takhle na fotce libi, ale je to zajimavy. Kazdopadne za SMP bych je teda nevymenil, to mi prislo, ze jsi vazne dost ustrelil. Zvlast kdyz jsi nedavno sword hands prodaval... @Pebe Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Dnes s JLC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Kid_A: A to si je chtěl měnit... Won vedel,ze je to blbost,ale musel se presvedcit...jinak vypadaj na remenu vyborne...Ja mam rad kov...a deravy nohy mam taky ja... Abych jen nekecal...vybehl jsem ven i v te zimě... @Kid_A Na tom krokousovi vypadaji zajimave. Nemuzu rict, ze se mi to takhle na fotce libi, ale je to zajimavy. Kazdopadne za SMP bych je teda nevymenil, to mi prislo, ze jsi vazne dost ustrelil. Zvlast kdyz jsi nedavno sword hands prodaval...Teda vy mi to davate pekne sezrat i s chlupama:-)) Upraveno 1. března 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Teda vy mi to davate pekne sezrat i s chlupama:-))Otrasne su, vymenim ich za Bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Snake a Kid: nahodou tyhle snesou snad kazdej tah. Pomalu ve mne uzrava presvedceni, ze si je koupim. Jsou proste skvely a naprosto univerzalni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Modrá je dobrá, že Míro? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Otrasne su, vymenim ich za Bondovky uz i ty?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Snake a Kid: nahodou tyhle snesou snad kazdej tah. Pomalu ve mne uzrava presvedceni, ze si je koupim. Jsou proste skvely a naprosto univerzalni! kdyz se ti postesti sehnat peknej kousek, tak je to radost:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 sdgm003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Modrá je dobrá, že Míro? ;-)Si piš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Modra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 DSC_1971 (2).jpgDnes s JLC.Až teď jsem si všiml. Nádhernej kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Čekání na oběd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Vcera.dnes a zitra Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 #Globemaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 A zase ty Astrony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Stále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Hezký čtvrtek přátelé! Upraveno 1. března 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky