vietor007 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Damasko. Neviem ale co ma vylieci. Poslednu dobu neviem najst ziadne ktore by ma bavili. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 jaro je tady :-)Skvělé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Hamtun Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Jak se mi ty Hamtuny že začátku nelíbily, tak jim pomalu začínám přicházet na chuť. V reálu budou jistě zajímavější
AndyAaron Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Damasko. Neviem ale co ma vylieci. Poslednu dobu neviem najst ziadne ktore by ma bavili. 7229AB8B-0673-45D5-A6FC-27187D644F3C.jpegPokud hledas neco, co te ma bavit, tak nechapu, jak jsi mohl zavitat k Damasko
Ruiz.aw Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Pokud hledas neco, co te ma bavit, tak nechapu, jak jsi mohl zavitat k Damasko Říci to tak před dvěma lety, tak bys dostal slušnou sodu Teď se mi zdá, že už je docela klid.
AndyAaron Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 @Ruiz.aw Jeste nekric, hodil jsem to sem teprve pred deseti minutama Ja si nemuzu pomoct, ale u Damaska mi chybi nejaka duse. Ty hodinky jsou asi dobre zpracovane, papirove parametry maji cajk, vsechno tak nejak extra cajk, ale proste co se tyka nejakeho charizma, tak pusto prazdno. Takove dojebane Amfibie jsou uplne o necem jinem
nividic Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tikal: Portofina skvělý, vůbec se nedivim, že tě baví víc, to dá rozum. Já dneska plavu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vietor007 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Pokud hledas neco, co te ma bavit, tak nechapu, jak jsi mohl zavitat k Damasko Ja si rád robím svoj názor a teda experimentov sa nebojím...Niežeby nemali dušu ako píšeš, ale nepreskočila iskra a nesedia mi. Inak fajn hodinky...Ale každému podľa chuti
shewcza Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Tak to já mám zase poslední dobou silnou chuť nějaké Damaska zkusit. Ve me teda emoce vzbouzejí. Dokusan: nic jsem od nich nečekal. Po úspěšném (alespoň v mých očích) prvním modelu, jsem se bál, že to bude spíše propadák, ale fakt mě překvapily. Ať už přesností (od prvního dne dělají +6s), tak zpracováním. Jediný co můžu vytknout je ta luminescence. Ta prostě není žádná. Ale třeba jiné barevné varianty jsou na tom lépe. Upraveno 8. března 2018 uživatelem shewcza
shag Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Lacika Kiel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 ST Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 To bude tím, že Ronda naštěstí nedělá eco-drive... Ja spis stouchal do Seika, s Rondou zkusenosti nemam
Toblin Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 @Ruiz.aw Jeste nekric, hodil jsem to sem teprve pred deseti minutama Ja si nemuzu pomoct, ale u Damaska mi chybi nejaka duse. Ty hodinky jsou asi dobre zpracovane, papirove parametry maji cajk, vsechno tak nejak extra cajk, ale proste co se tyka nejakeho charizma, tak pusto prazdno. Takove dojebane Amfibie jsou uplne o necem jinem Andy, ještě před dvěma lety jsem si ťukal na čelo, když si tu nějaký sympatický člen fóra pořídil Damasko. Přišly mi drahý a studený, jak psí čumák. Člověk tady na fóru prochází nějakým vývojem, zkouší nové věci a přijímá to, co dříve odmítal.Moje zkušenost je, že po roce mě Damasko baví stále stejně a to je co říct
Ondrej71 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Stařenky z 1971 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cortes1990 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 CompuTron N6 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 nenapadne sedive hodinky ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky