Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak se mi ty Hamtuny že začátku nelíbily, tak jim pomalu začínám přicházet na chuť. V reálu budou jistě zajímavější

Odesláno

Pokud hledas neco, co te ma bavit, tak nechapu, jak jsi mohl zavitat k Damasko ;)

Říci to tak před dvěma lety, tak bys dostal slušnou sodu  :lol2:

Teď se mi zdá, že už je docela klid. 

Odesláno

@Ruiz.aw Jeste nekric, hodil jsem to sem teprve pred deseti minutama :D

Ja si nemuzu pomoct, ale u Damaska mi chybi nejaka duse. Ty hodinky jsou asi dobre zpracovane, papirove parametry maji cajk, vsechno tak nejak extra cajk, ale proste co se tyka nejakeho charizma, tak pusto prazdno. Takove dojebane Amfibie jsou uplne o necem jinem ;)

Odesláno

Pokud hledas neco, co te ma bavit, tak nechapu, jak jsi mohl zavitat k Damasko ;)

Ja si rád robím svoj názor a teda experimentov sa nebojím...Niežeby nemali dušu ako píšeš, ale nepreskočila iskra a nesedia mi. Inak fajn hodinky...Ale každému podľa chuti :) 

Odesláno (upraveno)

Tak to já mám zase poslední dobou silnou chuť nějaké Damaska zkusit. Ve me teda emoce vzbouzejí.

Dokusan: nic jsem od nich nečekal. Po úspěšném (alespoň v mých očích) prvním modelu, jsem se bál, že to bude spíše propadák, ale fakt mě překvapily. Ať už přesností (od prvního dne dělají +6s), tak zpracováním. Jediný co můžu vytknout je ta luminescence. Ta prostě není žádná. Ale třeba jiné barevné varianty jsou na tom lépe.

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno

@Ruiz.aw Jeste nekric, hodil jsem to sem teprve pred deseti minutama :D

Ja si nemuzu pomoct, ale u Damaska mi chybi nejaka duse. Ty hodinky jsou asi dobre zpracovane, papirove parametry maji cajk, vsechno tak nejak extra cajk, ale proste co se tyka nejakeho charizma, tak pusto prazdno. Takove dojebane Amfibie jsou uplne o necem jinem ;)

Andy, ještě před dvěma lety jsem si ťukal na čelo, když si tu nějaký sympatický člen fóra pořídil Damasko. Přišly mi drahý a studený, jak psí čumák.

Člověk tady na fóru prochází nějakým vývojem, zkouší nové věci a přijímá to, co dříve odmítal.

Moje zkušenost je, že po roce mě Damasko baví stále stejně a to je co říct ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...