mlsoun1 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Už to potřebovalo něco veselého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Kávovar odvápněn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Jinak dnes změna. Tyhle jsem chtěl dlouho zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Dneska je panacek za dandyho Sent from my iPhone using Tapatalk To vubec neni spatne. Ty hodinky a remen tedy.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Sphinxx a Vit: pánové děkuji. Neříkám, že je to úplně špatný, ale chybí tomu hloubka a ostrost. Zrcadlovku již mám, takže starost s koupí odpadá, ale prostě s tím neumím, ale budu to zkoušet. Sodekcz a pjanek: mám samsung galaxy note 8 bez udělátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Pěkné to máte kluci, chvíle na kávičku. Když svítí slunce tak jim to slusí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Longines.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Sphinxx a Vit: pánové děkuji. Neříkám, že je to úplně špatný, ale chybí tomu hloubka a ostrost. Zrcadlovku již mám, takže starost s koupí odpadá, ale prostě s tím neumím, ale budu to zkoušet. Sodekcz a pjanek: mám samsung galaxy note 8 bez udělátek.pořád platí, že na mobil je to supr výkon. Díky za odhalení tajemství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 U počítače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 shewcza: Takže jsi jen tak otevřel appku foťáku a blejsknul? Impossible.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Koukal jsem na srovnání kamer iP X a GN8 a fotí v podstatě stejně. Takže rozdíl v mojí rozostřený mazanici vs. Tvoje perfektní makro fotkou je způsobenej jen rukama?? Odmítám si připustit, že jsem tak neschopnej! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 pjanek: je to protáhlý přes filtr. Zde fotka jak vyšla z telefonu. Myslel jsem, že tím udělátkem myslíš nějakou přídavnou optiku (čočku atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 shewcza: jj, to tak asi kluci nade mnou mysleli. Stejně hodně dobrej výsledek, myslím, že bych to takhle nedal ani s filtrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Moc pěkný Béčka a moc pěkná fotka.Díky, zase mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Je fakt, že ty filtry tomu dost pomuzou. Mel jsem k nim averzi kvuli kavam na milion odstinu na instagramu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Na tyhle hodinky jsem pred lety koukal v Chronoshopu..Prekvapilo me, ze byly tak dlouho v inzerci. Krapet jsem mel obavu z lug to lug, ale dobry. Tah pohodlnej s dvouma puldilkama, takze oproti Sinn tahu parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 kalendář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Odesráno z telefonu do ruky bez káblu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 hlavně si ruku pořádně umej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 S Omegami na prednášku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky