martar Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Jedna z odpoledne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Už ty Colty nefoť nebo mně donutíš si je taky pořídit. běž do nich Hezlé pane. Dikec Dnešní přírůstekGratulace veliká
leebauer Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 (upraveno) koukam, ze prehazujes remeny i v divocine :-Dje jeste zamrzly?Okolo třetí letního času PM jsem přes něj přešel. Tak myslím že zamrzlý ještě je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2018 uživatelem leebauer
jankoxxx Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Neodolal som.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Akam Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 tak chtěl jsem je prodat a časem koupit nové, trochu jsem z té nové kolekce Be vystřízlivěl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Sarx Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Super, Janáčka mám rád, bohužel mi přijde jako dost podceňované pivo.Cítím to podobně. Navíc pocházím z místa činu. Jedna z odpoledne..To je něco...
martar Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Frajerina, fakt krásne hodinky To je něco... Díky, kluci. Mám je sice jen půl roku, ale vypadá to na skutečné definitivky, už druhé ve stáji
Vit Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Jedna z odpoledne.. Krása, vypadají neuvěřitelně tenké, na to, že mají GMT a i budík.Jak jsou vysoké?
martar Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 (upraveno) Krása, vypadají neuvěřitelně tenké, na to, že mají GMT a i budík.Jak jsou vysoké?Okopíruju ti sem odstavec z mé nepublikované recenze "Z technických specifikací by se mohlo pouzdro 42 x 14 mm jevit jako relativně vysoké, ale opak je pravdou. Samotné broušené boky jsou totiž jen 4,5 mm vysoké (s bokem leštěné lunety dohromady necelých 6 mm). Zbylých 8 mm připadá na kónickou svrchní část lunety, klenutý safír, dýnko a spodní leštěné konkávní vybrání pouzdra. Opticky i pocitově při nošení tak hodinky působí jako decentní a relativně nízké." Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2018 uživatelem martar
StanoBare Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Martar, tie Vulcainy sú skutočne nádhernééé. Teším sa na publikovanú recenziu.
matthias Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 jak malo staci k radosti :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
ave1112 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Vcera bolo nadherne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Na domácí kožce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Vybírám řemen, takže zatím na provizoriu
M3maniac Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Včera byla volba jasná, ke sportovnímu autu prim sport Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rustin Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Okopíruju ti sem odstavec z mé nepublikované recenze "Z technických specifikací by se mohlo pouzdro 42 x 14 mm jevit jako relativně vysoké, ale opak je pravdou. Samotné broušené boky jsou totiž jen 4,5 mm vysoké (s bokem leštěné lunety dohromady necelých 6 mm). Zbylých 8 mm připadá na kónickou svrchní část lunety, klenutý safír, dýnko a spodní leštěné konkávní vybrání pouzdra. Opticky i pocitově při nošení tak hodinky působí jako decentní a relativně nízké." Vulcain: su proste uzasne Na domácí kožce Tieto mam tiez hrozne rad. Nove hodinky? To bude asi len zmenou remena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Ty Wardy jsou super. Kdyby jsi je někdy prodával tak se mi ozvi.
Doporučené příspěvky