martar Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Jedna z odpoledne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Frajerina, fakt krásne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Už ty Colty nefoť nebo mně donutíš si je taky pořídit. běž do nich Hezlé pane. Dikec Dnešní přírůstekGratulace veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 (upraveno) koukam, ze prehazujes remeny i v divocine :-Dje jeste zamrzly?Okolo třetí letního času PM jsem přes něj přešel. Tak myslím že zamrzlý ještě je. Upraveno 25. března 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Neodolal som.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 tak chtěl jsem je prodat a časem koupit nové, trochu jsem z té nové kolekce Be vystřízlivěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Sarx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Super, Janáčka mám rád, bohužel mi přijde jako dost podceňované pivo.Cítím to podobně. Navíc pocházím z místa činu. Jedna z odpoledne..To je něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Frajerina, fakt krásne hodinky To je něco... Díky, kluci. Mám je sice jen půl roku, ale vypadá to na skutečné definitivky, už druhé ve stáji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Jedna z odpoledne.. Krása, vypadají neuvěřitelně tenké, na to, že mají GMT a i budík.Jak jsou vysoké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 (upraveno) Krása, vypadají neuvěřitelně tenké, na to, že mají GMT a i budík.Jak jsou vysoké?Okopíruju ti sem odstavec z mé nepublikované recenze "Z technických specifikací by se mohlo pouzdro 42 x 14 mm jevit jako relativně vysoké, ale opak je pravdou. Samotné broušené boky jsou totiž jen 4,5 mm vysoké (s bokem leštěné lunety dohromady necelých 6 mm). Zbylých 8 mm připadá na kónickou svrchní část lunety, klenutý safír, dýnko a spodní leštěné konkávní vybrání pouzdra. Opticky i pocitově při nošení tak hodinky působí jako decentní a relativně nízké." Upraveno 25. března 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Martar, tie Vulcainy sú skutočne nádhernééé. Teším sa na publikovanú recenziu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 jak malo staci k radosti :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Vcera bolo nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Na domácí kožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Vybírám řemen, takže zatím na provizoriu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Včera byla volba jasná, ke sportovnímu autu prim sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Okopíruju ti sem odstavec z mé nepublikované recenze "Z technických specifikací by se mohlo pouzdro 42 x 14 mm jevit jako relativně vysoké, ale opak je pravdou. Samotné broušené boky jsou totiž jen 4,5 mm vysoké (s bokem leštěné lunety dohromady necelých 6 mm). Zbylých 8 mm připadá na kónickou svrchní část lunety, klenutý safír, dýnko a spodní leštěné konkávní vybrání pouzdra. Opticky i pocitově při nošení tak hodinky působí jako decentní a relativně nízké." Vulcain: su proste uzasne Na domácí kožce Tieto mam tiez hrozne rad. Nove hodinky? To bude asi len zmenou remena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Ty Wardy jsou super. Kdyby jsi je někdy prodával tak se mi ozvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky