Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už ty Colty nefoť nebo mně donutíš si je taky pořídit.

běž do nich :)

Hezlé pane.

Dikec

Dnešní přírůstek

Gratulace veliká
Odesláno (upraveno)

koukam, ze prehazujes remeny i v divocine :-D

je jeste zamrzly?

Okolo třetí letního času PM jsem přes něj přešel. Tak myslím že zamrzlý ještě je.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem leebauer
Odesláno

Super, Janáčka mám rád, bohužel mi přijde jako dost podceňované pivo.

Cítím to podobně. Navíc pocházím z místa činu. :)

Jedna z odpoledne..

To je něco... 

Odesláno

Frajerina, fakt krásne hodinky

To je něco... 

Díky, kluci. Mám je sice jen půl roku, ale vypadá to na skutečné definitivky, už druhé ve stáji :)

Odesláno (upraveno)

Krása, vypadají neuvěřitelně tenké, na to, že mají GMT a i budík.

Jak jsou vysoké?

Okopíruju ti sem odstavec z mé nepublikované recenze :)

"Z technických specifikací by se mohlo pouzdro 42 x 14 mm jevit jako relativně vysoké, ale opak je pravdou. Samotné broušené boky jsou totiž jen 4,5 mm vysoké (s bokem leštěné lunety dohromady necelých 6 mm). Zbylých 8 mm připadá na kónickou svrchní část lunety, klenutý safír, dýnko a spodní leštěné konkávní vybrání pouzdra. Opticky i pocitově při nošení tak hodinky působí jako decentní a relativně nízké."

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Okopíruju ti sem odstavec z mé nepublikované recenze :)

"Z technických specifikací by se mohlo pouzdro 42 x 14 mm jevit jako relativně vysoké, ale opak je pravdou. Samotné broušené boky jsou totiž jen 4,5 mm vysoké (s bokem leštěné lunety dohromady necelých 6 mm). Zbylých 8 mm připadá na kónickou svrchní část lunety, klenutý safír, dýnko a spodní leštěné konkávní vybrání pouzdra. Opticky i pocitově při nošení tak hodinky působí jako decentní a relativně nízké."

Vulcain: su proste uzasne

Na domácí kožce

Tieto mam tiez hrozne rad.

Nove hodinky? To bude asi len zmenou remena.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...