Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

LUM-TEC B19

Víte, nechtělo by to trošku vošoupnout? Lehce hranky a lunetku, aby to dostalo trošku větší kontrast s tím krásně zašlým pouzdrem. 

Půl roku jsem je nenosil a v poslední době obden. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj Vlasto napiš mi na můj email    jiri.spilka @seznam.cz              protože kdo ví kdy půjde tady SZ  není to akutní. Zásilka dorazila  .  Jirka

OK a díky za info

Odesláno

Dneska velikonoční (máme známé, se kterými sousedíme rohem zahrady, ale dojít od nás k nim je procházka na čtvrt hodiny buď po silnici nebo lesem. A jasně, že lesem je to lepší).

31187507883fb1f3ccb5eb51b735afcf.jpg

Odesláno

Tak Doxy jsem dlouho mijel a ted me fest chytly- krom tehle Searambleru budu mit jeste jedny Divingstary snad brzy ve vyrobe...no a jeste by to chtelo titanovy 800 v oranzovy...to uz by mi pak mohlo stacit

Odesláno

Privolavam konecne jaro

Jsou super, Awarky nakonec nevyšly? Ta kombinace s oranž gumou je TOP. Tak ať dělají radost.

Odesláno (upraveno)

Jsou super, Awarky nakonec nevyšly? Ta kombinace s oranž gumou je TOP. Tak ať dělají radost.

Ja je uz pak nejak cilene neshanel, nechavam tomu volnej prubeh. Kazdopadne kdyz se nekde objevi, tak je asi taky vyzkousim :-)

A jeste jedna z dneska

b9ea436868f707f0a27a148a51fc715b.jpg

Upraveno uživatelem sashator
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...