Akam Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Zaměstnání jsem změnil tento měsíc a do Jihlavy na učňák jedu také tento měsíc.. Takže vše běží podle plánu. tvl příští týden dáme pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pm3 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Jinak ja dneska lezerne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) Ešte ju naučím variť.... Pěkné, k úplnému sladění, chybí ještě trocha modré na té košili nebo nasaď coke lunetu. Zaměstnání jsem změnil tento měsíc a do Jihlavy na učňák jedu také tento měsíc.. Takže vše běží podle plánu. Dobrý nápad Jarku, držím palce. ------------------------------------------------------------------- Já LUM-TEC B19 Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) tvl příští týden dáme pivoPříští víkend mám wellness a pak zápas, přijď se mrknout. Takže pivko až ten další. Edit: A klek mi mobil vč. kontaktů. Když tak FBEdit2: Díky Víte, budu se snažit neudělat Chronomagu ostudu. Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Nachystáno na přezutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Dnes digi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) Colty Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem Akam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Sezóna zahájená skromnejšie, no predsa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Takto to dopadne, když se před výměnou pneumatik vydatně posnídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Nojo, spousta těch originál přiložených klíčů je z blata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 vesele pondeli z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Při pracovním pondělku tool divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Při pracovním pondělku tool divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Opět v zácpě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Dnes rano pri ceste na vychod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Opět v zácpě. Pane Vonásek, nedělejte z tý vaší zácpy takovej problém, on se stejně jednou celej svět pos..e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 (upraveno) Kéž by na tuhle zácpu fungoval Gutalax.No je fakt, že má člověk aspoň čas na fotku. Upraveno 9. dubna 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Dlouho jsem se nechlubil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky