Dokusan Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Pondělní akváče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 DnesNějak mi to uniklo.Seš tam zas? Bezva.Tydle a polárky jsou pro mě nej.Gratuluji.
Ohm-Aztec Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 SKX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 DnesNtvl, asi nejhnusnejsi fotka tehle hodinek, co jsem kdy videl Jinak samo gratulace. Dobry kladivo na neslusny obcany ;-)
Tikal Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Popelník Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 suprnato, kdes ho vzal? ;-) Šedomodrá
Rampa McKvak Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Nízké Tatry :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LukasX_cz Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Nikdy neříkej nikdy. Tolik od někoho, kdo nikdy nechtěl potapky a nikdy ne tah na hodinkách... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Trinh Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 suprnato, kdes ho vzal? ;-)Děkuji, tenhle jsem hledal bez nadsázky asi 2 týdny, našel jsem ho za 2,29$ na AliExpressu, materiál je úplně stejný jako na originál od Omegy , je příjemně hladký a materiál je kvalitní na to, za jakou cenu mají podobné. Čekal jsem, že bude to bude obyčejné tvrdá tkanina ale je úplně hladký jako pás v autě
Diablo1st Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 (upraveno) Ak to nie je tajné alebo proti pravidlám hoď sem link na ten Nato strap prosím Upraveno 30. července 2018 uživatelem Diablo1st
Patrik Trinh Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 (upraveno) http://s.aliexpress.com/mMz6N7zE Upraveno 30. července 2018 uživatelem Patrik Trinh
siwi Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Včera jsem vynesl potápky do výšin korun stromů: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eklektik Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Děkuji, tenhle jsem hledal bez nadsázky asi 2 týdny, našel jsem ho za 2,29$ na AliExpressu, materiál je úplně stejný jako na originál od Omegy , je příjemně hladký a materiál je kvalitní na to, za jakou cenu mají podobné. Čekal jsem, že bude to bude obyčejné tvrdá tkanina ale je úplně hladký jako pás v autě To jsi našel dobře. Já měl většinou z Aliexpresu smůlu na šunty. Tenhle vyzkouším, díky za tip.
Patrik Trinh Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 To jsi našel dobře. Já měl většinou z Aliexpresu smůlu na šunty. Tenhle vyzkouším, díky za tip.Já měl také párkrat smůlu, ale tenhle jsem našel jediný tak jsem to risknul a podařilo se
Leviathan Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Dovolenkove kombo.A chyba este Aquadive... Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
Vit Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 PADI ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky