mrakodrap Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Dnes mám na ruce totojc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Konečne domov z roboty a zase prší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luka Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Aha. Tak to štepování je škoda. To neladí. To mohlo být šedé aby to hrálo se sponou.Moje řeč. Ale jinak parádní ten pásek.
Dantechno Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Mrakous : datumovku vlevo měli snad jen ty starsi 500M Aquaracery .... Ale tam mi nesedi ta lumi
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Taky jsem premyslel, co ma. Ale treba to nejsou akvace, ale uplne neco jineho a jen mu vypadl index na devitce
Dokusan Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Už dva týdny stále Aquaracery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mrakodrap Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 (upraveno) Hi, hi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. srpna 2018 uživatelem mrakodrap
bizzydko Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Včera, aj dnes a asi aj zajtra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tommy_PP Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Nieco noveho :-) Sledujte serial number na pravej hornej nozke Seamaster-ov ?NOT FOR SALE? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 modni gurman ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Už dva týdny stále Aquaracery Už 11 měsíců stále Aquaracery: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Co ty novy bondovky-jsou good? Vypadaj celkem dost dobre ..
African Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Darksajdy jsou dech berouciA hlavně ten průhled na kalibr, wow, spadla mi huba :-)
Tommy_PP Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Nove Bondovky su podla mna super, hlavne zmeneny tah!
shewcza Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Kolik budou stát ty nový bondovky? Předpokládám, že dojde k navýšení ceny. Každopádně se mi líbí.
shewcza Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Už mi nejde upravit příspěvek, tak sorry za spam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky