Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

No já tu kytaru tam v podstatě narafičil na tebe. :) Já totiž hrozně zatoužil po tý limitce Malcolma Younga ale pak sem racionálně uznal, že na to moje pidlikání je 70k přece jenom dost. Tak sem koupil PRS Santána, vybrakoval přední snímač na počest MY a teď do mě vstoupí určitě duch vobou.

To nato, jak na to teď koukám, je fakt hrozný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zmizik: diky... ale furt mi nedochazi ty vyhody. Proc je to lepsi? Nemuzu to ted vyzkouset, jsem dva dny mimo domov a mam sebou jenom Seika na nerezovem tahu... tak me to bude stvat az do zitrka, kdy to budu moct vyzkouset, a rict si, ze si ze me zase jednou delas srandu :)

No přece nečumí tam na vrchní straně ten debilní zdvojenej zahnutej konec a takhle ti to udělá jakoby sponu. Počkej, najdu to na youtube.

Odkaz ke komentáři

Tvl, co to je za ?Sarajevo??

PS: tedkonc uz muzes pustit ty SARB017, nebudes je moc nosit... ;)

Sarajevo teprve bude ;) , todle jsou Atény. Hele taky me to napadlo, ale asi si nechám, prave na cestování do míst jako jsou tato :) ..

Kdo chce sarb017? :)

Ja je koupil-vzal na ruku-jako dobry,ale taky jsem vzal rolexky k tomu...takze podle Lovcovi rovnice uz bych je taky mohl pustit :)

Na Brno a okolí Rolby stačí :cheers: ale tyhle zelenáče jsou za ty prachy moc fajn, a uz se dost blbe shání Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...