yegor Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 To jsou s inhousem? Kazdopadne pěkný jsouPodla subcifernika rezervy chodu su to ETY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Nová akvizice ..musel jsem mít něco natahovacího :-)Tak gratuluju. To pouzdro vypadá pohodlně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 No já tu kytaru tam v podstatě narafičil na tebe. Já totiž hrozně zatoužil po tý limitce Malcolma Younga ale pak sem racionálně uznal, že na to moje pidlikání je 70k přece jenom dost. Tak sem koupil PRS Santána, vybrakoval přední snímač na počest MY a teď do mě vstoupí určitě duch vobou. To nato, jak na to teď koukám, je fakt hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 To jsou s inhousem? Kazdopadne pěkný jsou2892 s nastavbou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 zmizik: diky... ale furt mi nedochazi ty vyhody. Proc je to lepsi? Nemuzu to ted vyzkouset, jsem dva dny mimo domov a mam sebou jenom Seika na nerezovem tahu... tak me to bude stvat az do zitrka, kdy to budu moct vyzkouset, a rict si, ze si ze me zase jednou delas srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Nádhera! Tyhle tutimy fakt muzuDíky. Stále sú super. Čísla už začínajú mať vintage nádych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 zmizik: diky... ale furt mi nedochazi ty vyhody. Proc je to lepsi? Nemuzu to ted vyzkouset, jsem dva dny mimo domov a mam sebou jenom Seika na nerezovem tahu... tak me to bude stvat az do zitrka, kdy to budu moct vyzkouset, a rict si, ze si ze me zase jednou delas srandu No přece nečumí tam na vrchní straně ten debilní zdvojenej zahnutej konec a takhle ti to udělá jakoby sponu. Počkej, najdu to na youtube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Tady: Asi 4:50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Aha, diky. To jsem fakt neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 to dělám u každýho hadráku a potom ten zdvojenej konec ustřihnu a zatavim zapalovačem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Aha, diky. To jsem fakt neznal.Njn, neni zac. Vono chlapi sice vetsinu casu melu picoviny ale ve finale na tu opravdovou osvetu sem tady sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 (upraveno) Dobré ráno Upraveno 25. září 2018 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Glycine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Dobré ráno Tvl, co to je za ?Sarajevo?? PS: tedkonc uz muzes pustit ty SARB017, nebudes je moc nosit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Kdo chce sarb017? Ja je koupil-vzal na ruku-jako dobry,ale taky jsem vzal rolexky k tomu...takze podle Lovcovi rovnice uz bych je taky mohl pustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 (upraveno) Tvl, co to je za ?Sarajevo?? PS: tedkonc uz muzes pustit ty SARB017, nebudes je moc nosit... Sarajevo teprve bude , todle jsou Atény. Hele taky me to napadlo, ale asi si nechám, prave na cestování do míst jako jsou tato .. Kdo chce sarb017? Ja je koupil-vzal na ruku-jako dobry,ale taky jsem vzal rolexky k tomu...takze podle Lovcovi rovnice uz bych je taky mohl pustit Na Brno a okolí Rolby stačí ale tyhle zelenáče jsou za ty prachy moc fajn, a uz se dost blbe shání Upraveno 25. září 2018 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Tak ja si je teda necham-stejne se nemuzu dokopat k nejakym extravagancim jako je inzerat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Ja zkousim potreti vstoupit do gangu Zabi nohy. Tohle by konecne mohlo klapnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Zeleny ranoo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky