dawe009 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Do kolbenky..zase pozdě.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rudino11 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Podla mna paradne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 ....stejně mám na chronografech rád, když před spuštěním chrona se na nich nic nehejbe a voni jako kdyby číhali až to zmáčkneš... To maj snad jenom Autavie a tenhle druh Seiek. Takovych se najde vic, co treba Polarisky?
Ketiv Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Reedice znamych Seiko ?UFO?. Zajimave ?beznozickove? jako letajici talir vypadajici hodinky.
Ondrej71 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 No date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Bronzovky před začátkem patinace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfus Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Dnes tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Dovolím si ještě jednu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Dnes za slušňáckýho pilota
Michal444 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Retro day s Farkym Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Dovolím si ještě jednu Tak už jsou doma, moc hezké!
Ace84 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Dovolím si ještě jednu Ty jsou výborné! Snad asi škoda té patiny. Takhle vypadají nejlíp.
Hasňa Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 C15EC4CA-AD03-4DB8-8D77-0C5D1C08B5EF.jpegNa té gumě se mi to nelíbí. Neva?
Kid_A Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 (upraveno) Kanclmoon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2018 uživatelem Kid_A
PavelSch Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Dneska v rachotě to na dlouho nevidím. Nějak se to na mě valí, tak aspoň tyhle Precisty mi dělají radost.
MíraMíra Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Dnes takPěkná fotka.Bronzovky před začátkem patinaceVypadají dobře, tak ať slouží a hoď někdy "rodinný foto" už budeš mít taky pěkně plnou kabelku.Já dnes zas Vomegy. Datum už jsem opravil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky