collie Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Ale do postele ke chřipce něco veselejšího Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Kid_A# přesně. Vít# bomba.P3k# krásný GS.Collie# fakt fajn úlovek. Brzo se uzdrav.
snake Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Pomalu se s nima loucim,ale nechce se mi - jsou fajn... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Ale pilotky jsem si nestihnul vzit...
Axel Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Zas jsem je byl zkusit a neni to tam jak na fotkach... ;( Neni, pac mas spatne otocenou lunetu.. S odstupem casu me u SMP stve ten tah, kteremu by sluselo nejake zuzeni.. Jinak jsou to ale vynikajici hodinky vcetne teto reference bez vlnek
xbraj19 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Skoro speedyTuesday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Musim jeste jednu fotku. Fakt sem z nich unesenej.
LovecK Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Neni, pac mas spatne otocenou lunetu.. S odstupem casu me u SMP stve ten tah, kteremu by sluselo nejake zuzeni.. Jinak jsou to ale vynikajici hodinky vcetne teto reference bez vlnek Tu jsem si otocil, abych zkusil jak chodi... Jinak mne ten tah nejak nepohorsuje, ale nejsou tam celkove ty spravny emoce z novych hodinek...
sibirnaya Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Jakou maj strojovnu?Bud jeste Frederic Piguet, nebo uz Blancpain..
Akam Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 (upraveno) Kid_A# přesně. Vít# bomba.P3k# krásný GS.Collie# fakt fajn úlovek. Brzo se uzdrav. Vitku paradni fotka! Díky pánové. Musim jesteMáš to pěkné.Zdá se mi to, nebo je ta "luneta" hodně jetá?Ta "kleština" na 3 a 9 má nějakou funkci nebo jen přidržuje lunetu? Upraveno 16. října 2018 uživatelem Vit
sibirnaya Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Je takova vohlazena, ale nic drastickyho. Ta vobjimka je jen na vozdobu.
Vit Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Doufám, že je budu moci někdy omrknout.Myslím, budou v reálu hezčí než na fotkách.
bradda Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Tin Tin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky