bobi Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 To ten vítr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Marine Gear Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Kid_A Díky... je to na učebnici nebo na hodinky? :-) kdojinej @kdojinejBohužel nikde, jsou to interní učebnice pro výuku, které nejsou volně dostupné. Přísně chráněné proti kopii trestem nejvyšším - kdo poruší, bude celou výuku muset čistit a seřizovat kukačky.... a to se nikomu vážně nechce ;-)i prd, koupit si je muzes, v prvni rade oslov autora te ucebnice p. Jaromira Ondracka (hledej hodinarske uciliste v Jihlave) a nejlepe se koukni zde na jeho oficialni web: hodinari.webzdarma.cz/literatura.htmJe tam i navod jak objednat a kolik co stojiJsou to zhutnene zakladni znalosti o hodinarine, s citem udelany slepenec ze spousty jinych knizek. Pro zacatecnika super. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 tyto krásky dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Luxusni zalezitost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Venku teda vichr, ale jinak krásně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Venku teda vichr, ale jinak krásně: Vojto, co ten tah, to bych u tebe nečekal ... fuj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 To víš, tyhle hodinky nosím nepřetržitě a na fotce ta špína vylezla. Kdybys mi to neřekl, ani bych si toho nevšiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Byl jsem je omrknout. Jsou skvělý, jdu do nich. Koukejte někdo koupit ty Seiko co mám v inzerci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 (upraveno) Trochu se pochlubím cizím peřím. Jsou kamarádovy a mohou být moje, akorát nevím, jestli si tuhle krásu zasloužím :-) Upraveno 30. října 2018 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Dobrej den jsem trefil na dovcu, kdyz ma kluk ty prazdniny. Do vcera hnus a ja byl v praci a dnes slunko a modry nebe a ja mam volno Jen foukat by mohlo krapet min. Urvalo nam to vlasec na drakovi. Nastesti jsme ho nasli No a na takovy dobrodruzstvi poradny tooly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 (upraveno) Trochu se pochlubím cizím peřím. Jsou kamarádovy a mohou být moje, akorát nevím, jestli si tuhle krásu zasloužím :-)Když mi pustíš ty SMP, tak si ty Zenithy jistě zasloužíš Jinak já poslední dobou výhradně různý Wardy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. října 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Když mi pustíš ty SMP, tak si ty Zenithy jistě zasloužíš Jinak já poslední dobou výhradně různý WardyTo asi neklapne, ale hledej dál, třeba se poštěstí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Však to byl jen vtip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Do kolbenky ideál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Trochu se pochlubím cizím peřím. Jsou kamarádovy a mohou být moje, akorát nevím, jestli si tuhle krásu zasloužím :-)Jsou krasny a super ti sednou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Do kolbenky ideál 20181030_131409.jpeg pekne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Jako jasně, "jenom čína"...Ale zpracování těžko něco vytknout, přesnost vynikající (+2s/6dnů) a mně šlo, v tomto případě, stejně hlavně o materiál... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Jsou krasny a super ti sednou!To neměl... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky