Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Kid_A

Díky... je to na učebnici nebo na hodinky? :-)

kdojinej

@kdojinej

Bohužel nikde, jsou to interní učebnice pro výuku, které nejsou volně dostupné. Přísně chráněné proti kopii trestem nejvyšším - kdo poruší, bude celou výuku muset čistit a seřizovat kukačky.... a to se nikomu vážně nechce ;-)

i prd, koupit si je muzes, v prvni rade oslov autora te ucebnice p. Jaromira Ondracka (hledej hodinarske uciliste v Jihlave) a nejlepe se koukni zde na jeho oficialni web: hodinari.webzdarma.cz/literatura.htm

Je tam i navod jak objednat a kolik co stoji

Jsou to zhutnene zakladni znalosti o hodinarine, s citem udelany slepenec ze spousty jinych knizek. Pro zacatecnika super.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrej den jsem trefil na dovcu, kdyz ma kluk ty prazdniny. Do vcera hnus a ja byl v praci a dnes slunko a modry nebe a ja mam volno :) Jen foukat by mohlo krapet min. Urvalo nam to vlasec na drakovi. Nastesti jsme ho nasli :D

No a na takovy dobrodruzstvi poradny tooly.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Trochu se pochlubím cizím peřím. Jsou kamarádovy a mohou být moje, akorát nevím, jestli si tuhle krásu zasloužím :-)e558cf3d16d478463a1c33f8e4be5bbe.jpg

Když mi pustíš ty SMP, tak si ty Zenithy jistě zasloužíš :)

Jinak já poslední dobou výhradně různý Wardy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Jako jasně, "jenom čína"...

Ale zpracování těžko něco vytknout, přesnost vynikající (+2s/6dnů) a mně šlo, v tomto případě, stejně hlavně o materiál... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...