sonny.c Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 vyrobeno v Německu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Bubba Gump shrimp na peaku?Ano, pohlad z peaku a samozrejme sme nevynechali Bubba Gump Shrimp Co
Spok Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 scvs001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vietor007 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Biatok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Tříhodinová ranní cesta na Šumavu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 vyrobeno v Německu Ten Trabik je pecka! Mne by k nemu vizualne spis sedly nejake Ruhly, ale mas to pekny.
snake Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Predstavte si,jak jste v hlave klidni a vite,ze mate krasne kvalitni hodinky omega na ruce...rikate si-krasna prace-zadnej problem...a v tom prijde nabidka na change za jine kvalitni hodinky-jeste slavnejsi znacky rolex a najednou je klid pryc... Ale ja je stejne asi nedam Peknej podzim letos-peknej...no jeste ten change promyslim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Ondra Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Predstavte si,jak jste v hlave klidni a vite,ze mate krasne kvalitni hodinky omega na ruce...rikate si-krasna prace-zadnej problem...a v tom prijde nabidka na change za jine kvalitni hodinky-jeste slavnejsi znacky rolex a najednou je klid pryc... Ale ja je stejne asi nedam Peknej podzim letos-peknej...no jeste ten change promyslim Tsou to DOKONALY HODINKY, mel jsem je... 3x... a vzdycky nakonec prodal, takze tak...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Já mám přesně opačnej problém než Snake. Vlnky jsem nikdy nechtěl, ale poslední dobou mám pocit, že je asi musím zkusit.
Vit Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Ondro-rozumim..ja je mel asi 30krat...mozna 40krat...ruzne modely teda-aby nekdo nerekl ze jsem ultra magor Dokusan-ono je posledni dobou problem sehnat hezkej kus...vlastne je problem sehnat kus i skaredej ale zkusit bys je mel-hlavne tyhle cerny kdyz se Ti zadari-zdalky vypadaj skoro jak keramiky (hladkej cifr),ale jak zasviti slunicko-vlnky hrajou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Ty inženýry jsou prostě parádní. Já stále v době bronzové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Predstavte si,jak jste v hlave klidni a vite,ze mate krasne kvalitni hodinky omega na ruce...rikate si-krasna prace-zadnej problem...a v tom prijde nabidka na change za jine kvalitni hodinky-jeste slavnejsi znacky rolex a najednou je klid pryc... Ale ja je stejne asi nedam Peknej podzim letos-peknej...no jeste ten change promyslim Nedas, to si pis. Jedine me, pamatuj...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Nedas, to si pis. Jedine me, pamatuj...Nekoupil jsi teď jedny?
ondrejm Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Alpinisty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PavelSch Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Za ty peníze jsou bezkonkurenční
JAJA Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paulg Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 ?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky