Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Predstavte si,jak jste v hlave klidni a vite,ze mate krasne kvalitni hodinky omega na ruce...rikate si-krasna prace-zadnej problem...a v tom prijde nabidka na change za jine kvalitni hodinky-jeste slavnejsi znacky rolex a najednou je klid pryc... :(

Ale ja je stejne asi nedam ;)

Peknej podzim letos-peknej...no jeste ten change promyslim ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Predstavte si,jak jste v hlave klidni a vite,ze mate krasne kvalitni hodinky omega na ruce...rikate si-krasna prace-zadnej problem...a v tom prijde nabidka na change za jine kvalitni hodinky-jeste slavnejsi znacky rolex a najednou je klid pryc... :(

Tsou to DOKONALY HODINKY, mel jsem je... 3x... a vzdycky nakonec prodal, takze tak... :D

Odesláno

Já mám přesně opačnej problém než Snake. Vlnky jsem nikdy nechtěl, ale poslední dobou mám pocit, že je asi musím zkusit.

Odesláno

Ondro-rozumim..ja je mel asi 30krat...mozna 40krat...ruzne modely teda-aby nekdo nerekl ze jsem ultra magor ;)

Dokusan-ono je posledni dobou problem sehnat hezkej kus...vlastne je problem sehnat kus i skaredej :( ale zkusit bys je mel-hlavne tyhle cerny kdyz se Ti zadari-zdalky vypadaj skoro jak keramiky (hladkej cifr),ale jak zasviti slunicko-vlnky hrajou ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Nedas, to si pis. Jedine me, pamatuj...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...