sonny.c Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 vyrobeno v Německu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Bubba Gump shrimp na peaku?Ano, pohlad z peaku a samozrejme sme nevynechali Bubba Gump Shrimp Co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 scvs001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Biatok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Tříhodinová ranní cesta na Šumavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 vyrobeno v Německu Ten Trabik je pecka! Mne by k nemu vizualne spis sedly nejake Ruhly, ale mas to pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Predstavte si,jak jste v hlave klidni a vite,ze mate krasne kvalitni hodinky omega na ruce...rikate si-krasna prace-zadnej problem...a v tom prijde nabidka na change za jine kvalitni hodinky-jeste slavnejsi znacky rolex a najednou je klid pryc... Ale ja je stejne asi nedam Peknej podzim letos-peknej...no jeste ten change promyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Predstavte si,jak jste v hlave klidni a vite,ze mate krasne kvalitni hodinky omega na ruce...rikate si-krasna prace-zadnej problem...a v tom prijde nabidka na change za jine kvalitni hodinky-jeste slavnejsi znacky rolex a najednou je klid pryc... Ale ja je stejne asi nedam Peknej podzim letos-peknej...no jeste ten change promyslim Tsou to DOKONALY HODINKY, mel jsem je... 3x... a vzdycky nakonec prodal, takze tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Já mám přesně opačnej problém než Snake. Vlnky jsem nikdy nechtěl, ale poslední dobou mám pocit, že je asi musím zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ondro-rozumim..ja je mel asi 30krat...mozna 40krat...ruzne modely teda-aby nekdo nerekl ze jsem ultra magor Dokusan-ono je posledni dobou problem sehnat hezkej kus...vlastne je problem sehnat kus i skaredej ale zkusit bys je mel-hlavne tyhle cerny kdyz se Ti zadari-zdalky vypadaj skoro jak keramiky (hladkej cifr),ale jak zasviti slunicko-vlnky hrajou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ty inženýry jsou prostě parádní. Já stále v době bronzové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Predstavte si,jak jste v hlave klidni a vite,ze mate krasne kvalitni hodinky omega na ruce...rikate si-krasna prace-zadnej problem...a v tom prijde nabidka na change za jine kvalitni hodinky-jeste slavnejsi znacky rolex a najednou je klid pryc... Ale ja je stejne asi nedam Peknej podzim letos-peknej...no jeste ten change promyslim Nedas, to si pis. Jedine me, pamatuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Nedas, to si pis. Jedine me, pamatuj...Nekoupil jsi teď jedny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Za ty peníze jsou bezkonkurenční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky