VojtaJ Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Od soboty ráno jsem je prakticky nesundal z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Od minulého týdne na ruce Glyceríny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Novej remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Zelená je taký dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Novej remenUf to neeee Nesedi mi to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Od minulého týdne na ruce Glyceríny Pěkné, i fotka vypadá slušně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 (upraveno) Hele v realu to vypada fakt dobre. I kdyz chapu, ze tisic lidi, tisic chuti. No horsi by bylo, kdyby se nelibil me :-) Upraveno 16. prosince 2018 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Ještě jedna tematická z dnešního venčení želv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Asi teď nějakou dobu nic jiného na ruku nepustí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 První část cesty za mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Tak to je uzasna fotka. Klobouk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 První část cesty za mnou Svatý Jan pod skalou. Nádherný místečko. Když jsem tam byl poprvý, trochu se mi klepala kolena - ona je to docela vejška. Ale je tam nádherně...A samozřejmě parádní fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Mám to tam rad, jen je na houby, ze tam chodí poslední dobou strašne moc lidi. Bývalo to klidnější . Teda dnes sem tam byl prakticky sám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Mám to tam rad, jen je na houby, ze tam chodí poslední dobou strašne moc lidi. Bývalo to klidnější . Teda dnes sem tam byl prakticky sám .Jo, ono to tam chce jet mimo sezonu, protože díky rostoucí výletnické popularitě Solvayových dolů je tam v létě učiněnej Václavák. Ale stejně si říkám, že Amerika a okolí jsou nejkrásnější právě na podzim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 70 leta Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Svaca před návratem do Prahy .Nikde v blízkém okolí náměstí v Berouně jsem nenašel nějakou hospůdku/restauraci kde bych si dal něco jako guláš nebo tak něco . Tak jsem skončil s burgrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 S hnědým "explorerem" v pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Poslední dny pořád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 dneska sváteční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Miluji pohled na Hradčany a nerad si ho nechám rušit. Oh wait ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky