Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

A mám to zrobené, teraz můžem začítat betonovat :)

clovece, my sme dnes robili to iste, ja som mal na ruke damasko :) skoda ze sa mi nechcelo fotit, ale ruky mam vytrasene este teraz..
Odesláno (upraveno)

clovece, my sme dnes robili to iste, ja som mal na ruke damasko :) skoda ze sa mi nechcelo fotit, ale ruky mam vytrasene este teraz..

Včera jsem byl koupit v Baumaxu nové vrtací kladivo, tak jsem ho dneska musel vyzkoušet a beton, s kterým jsem se předtím trápil, šel hravě rozflákat, takže mám radost, že jsem to dneska stihl.........uff :)

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

Fáze zvykání si na "No-date"

Tak to Tě obdivuji , všechny " no date" hodinky se u mě ani nestačí ohřát a pouštím je dál. Datumovka je pro mě nutnost.
Odesláno

Asi starnem,ale Seiko v tomto prevedeni ma dostava do kolien a dokonca aj tah sa mi zacina lubit. :wallbash: ved co hodinky som kupil az pred 5tyzdnom,ale ako to podat zene :rolleyes:

Odesláno

Tak to Tě obdivuji , všechny " no date" hodinky se u mě ani nestačí ohřát a pouštím je dál. Datumovka je pro mě nutnost.

No však taky jen v sobotu to moc nedráždí ;) nebo na důchod (raději rentu :D), to bude taky všechno jedno..

A dnes nedělní, aspoň na chvilku, aby si ty rádobyFaxSeiko neřekly, že je vůbec neponosím. :lol2:

post-3210-038535400 1340529135.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...