Dokusan Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Bronzový víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 No dobře, tak jsem si trochu zapřeháněl no.. Ale fakt to není úplně blbý Nenech se. Já je taky nosil víc jak Suby. Hlavně že dělaj radost.
zatorak Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 -,.:;/) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
madmaxx Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 na cestách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Do Prahy takhle A z Prahy s novou peckou na ruce a Moonama v kapse Díky za příjemný pokec Dejve;-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Toblin Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 LHc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Do Prahy takhleA z Prahy s novou peckou na ruce a Moonama v kapseDíky za příjemný pokec Dejve;-)Sent from my iPhone using TapatalkSlusnej change...misto op jsou zenithky asi jako lepsi-aspon za me Gratulace-moony i ty zenithky mam rad
Kostra Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Slusnej change...misto op jsou zenithky asi jako lepsi-aspon za me Gratulace-moony i ty zenithky mam rad Díky, těžko soudit po hodině na ruce, ale pocitově mají ty Zenithky větší koule a taky ten cifr čaruje ještě víc než u OP (kde byl ale taky skvělý).
Vladar91 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Vsechno co je od B je dobre Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
tikzot Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 az te potkam, tak te zliskam, takhle se rouhat Vsak ono se mu zacne vecer na hotelu stejskach po Rku nebooj;-)Kazdopadne super fotky!
dawe009 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Vsak ono se mu zacne vecer na hotelu stejskach po Rku nebooj;-)Kazdopadne super fotky!Chlapci voe večer na hotelu se mi stejská po úplně jinejch věcech )
MíraMíra Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Do Prahy takhleA z Prahy s novou peckou na ruce a Moonama v kapseDíky za příjemný pokec Dejve;-)Sent from my iPhone using TapatalkHezky pěkně. Si se rozjel v poslední době.Tak ať slouží a dělaj radost.
Kostra Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Hezky pěkně. Si se rozjel v poslední době.Tak ať slouží a dělaj radost.Díky:-) A s tím rozjížděním to zase není tak žhavé. Pustil jsem Astrony a rolády, takže minimálně početní rovnováha zůstala zachována:-) Sent from my iPhone using Tapatalk
brownwld Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Díky:-) A s tím rozjížděním to zase není tak žhavé. Pustil jsem Astrony a rolády, takže minimálně početní rovnováha zůstala zachována:-)Sent from my iPhone using TapatalkSuper Zenithky bomba.
Vit Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Do Prahy takhle A z Prahy s novou peckou na ruce a Moonama v kapse Díky za příjemný pokec Dejve;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Moc hezké, gratuluju.
Chorche Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Mne už taky úplně drblo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skopky-Sonny Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Vymyslel sem si takovou krásnou tradici, pokaždé když se rozejdu s babou, koupím si nějaký hodinky. Před pěti jařinama to byly Superoušny a teď něco nudnějšího;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 ? A z Prahy s novou peckou na ruce a Moonama v kapse Nááádhera! Tyhle Zenitky se mi moc líbí. Velká gratulace. Ať z nich máš dlouho radost.
Hogy Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Vymyslel sem si takovou krásnou tradici, pokaždé když se rozejdu s babou, koupím si nějaký hodinky. Před pěti jařinama to byly Superoušny a teď něco nudnějšího;) A tos to vydržel pět let? Bych čekal, že je budeš střídat jak ponožky :-)
Doporučené příspěvky