Michal93 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Vojto pěkná akvizice :-) ..Já větrám SMP ve sněhu :-)No, díky. Od úterka na ruce a pořád se jich nemůžu nabažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zumirez Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Breitling Navitimer Rattrapante LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 ujde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Zdar chlapi po delší pauze, pěkně jste se rozjeli !!! Modré zenithky i tomturovy daytony pecka. My jsme na chvíli vypadli trochu na jih si odpočinout a na blešáku v Nice mě poťešil tento nález :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Sobotní ráno a zátiší se správním řádem. Idylka.Od státnic ze správka mě před lety 2x vymázli. Na 3. řez jsem šel s pěkně sevřenou prdelí. No ale dopadlo to. Úplně jsem se při tý vzpomínce opotil.Seika máš pěkný a pokud tě čeká pruba nebo něco...jsem s tebou, bratře=/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Od státnic ze správka mě před lety 2x vymázli. Na 3. řez jsem šel s pěkně sevřenou prdelí. No ale dopadlo to. Úplně jsem se při tý vzpomínce opotil.Seika máš pěkný a pokud tě čeká pruba nebo něco...jsem s tebou, bratře=/.Díky za podporu, u me je problém, ze státníce už mám za sebou deset let a teď jedu vše znova. Na starý kolena chci do komory, tak musím :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 dnes zas, zábava s odpovednosti za přestupky. Ještě ze pri tom mohu zírat na klouzajici vterinovku na zápěstí, to me vždycky uklidní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 TSHK mají od včerejška nějakou údržbu chodníků těžce na salámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Raaní venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Nedělní procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Snowmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Snowmaster A stejně mně tyhle vlnky asi časem nedají spát Jak je po čase nošení hodnotíš? Zatím bych řekl, že jseš tu s nima jedinej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 A už to začíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 A stejně mně tyhle vlnky asi časem nedají spát Jak je po čase nošení hodnotíš? Zatím bych řekl, že jseš tu s nima jedinej...Tak ja som zatial velmi spokojny. Mal som aj PO ale tieto mi sedia na ruke lepsie.Vsimol som si sam, ze ich beriem na ruku castejsie ako Suby alebo GMT.Za tie peniaze su to paradne kukacky. Riesilo sa tu aj vo svete porovnanie so Subami. To je myslim najlepsia reklama pre Omegu a vysledok kde Seamastery posunula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Dnes plastaky Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Já bych je asi s Rlx vůbec nesrovnával, ale super jsou, naživo pak obzvlášť. Tak ja som zatial velmi spokojny. Mal som aj PO ale tieto mi sedia na ruke lepsie.Vsimol som si sam, ze ich beriem na ruku castejsie ako Suby alebo GMT.Za tie peniaze su to paradne kukacky.Riesilo sa tu aj vo svete porovnanie so Subami. To je myslim najlepsia reklama pre Omegu a vysledok kde Seamastery posunula. Ticho tam v Brně :D A už to začíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 A stejně mně tyhle vlnky asi časem nedají spát Jak je po čase nošení hodnotíš? Zatím bych řekl, že jseš tu s nima jedinej...Lol. Dával jsem ti aspoň půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky