michalval Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Aaale neni to zle Jsou parádní! Na první pohled jsem myslel, že vidím limitku C.F. Brashear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Jsou parádní! Na první pohled jsem myslel, že vidím limitku C.F. BrashearVidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Baterkový vlnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Vidis No jo! Já jsem v tomhle trochu nevzdělaný, teď jsem viděl limitku 2000 ks chronografy a netušil jsem, že už bylo něco před tím.To dýnko je nádherný! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Posta pro tebe... Upraveno 12. února 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Pětsetšestnáctky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Posta pro tebe... Pěkné, to je COSC certifikát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Pěkné, to je COSC certifikát? ahoj Vite, to je vypis z archivu o konkretnich hodinkach:) neco jako omega cerveny extract. Jen tenhle je dvakrat tak drahy a ceka se na nej 3 az 4 mesice:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Nejpřehlednější Béčka jaké jsem zatím měl. Akorát by to chtělo lepší a přesnější řemen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 jen podle obrazku bych si je teda nekoupil...realita je ale jina-Ja je videl na zivo-a za me jako good-pekny hodinky to jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Asi tak jak pise snake:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 ahoj Vite, to je vypis z archivu o konkretnich hodinkach:) neco jako omega cerveny extract. Jen tenhle je dvakrat tak drahy a ceka se na nej 3 az 4 mesice:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 ahoj Vite, to je vypis z archivu o konkretnich hodinkach:) neco jako omega cerveny extract. Jen tenhle je dvakrat tak drahy a ceka se na nej 3 az 4 mesice:-))To je skvely! Prozradis o jaky hodinky se jedna?;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Pravda, že jejich promo obrázky moc povedené nejsou, zato realita je mnohem lepší. Bohužel, dost často je to naopakZa lepšího světla se pokusím zachytit tu překrásně modrou barvu ciferníku, která je opravdu, ale opravdu překrásná... A to pohodlí na ruce...zatím je teda zkouším na starém řemeni a odfóliování ocelového tahu si nechávám na někdy potom :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Pořád stejně, teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 ahoj Vite, to je vypis z archivu o konkretnich hodinkach:) neco jako omega cerveny extract. Jen tenhle je dvakrat tak drahy a ceka se na nej 3 az 4 mesice:-)) Aha, dík za info.Hoď tématické foto i s hodinkami..Pravda, že jejich promo obrázky moc povedené nejsou, zato realita je mnohem lepší. Bohužel, dost často je to naopakZa lepšího světla se pokusím zachytit tu překrásně modrou barvu ciferníku, která je opravdu, ale opravdu překrásná... A to pohodlí na ruce...zatím je teda zkouším na starém řemeni a odfóliování ocelového tahu si nechávám na někdy potom :-) Vypadají moc hezky, pouze se nejsem schopen smířit s tím, že je to Navitimer a nemá logáro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Vypadají moc hezky, pouze se nejsem schopen smířit s tím, že je to Navitimer a nemá logáro.Rozumím, ale právě díky tomu jsou tak přehledné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky