Roland Sands Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Podvecerni zapujcka. A je to hezky. Jen kdyby to fungovalo jak ma;)Velká paráda, více foto prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Trochu narusit monotematicky mechanickou prehlidku... Mel jsem to v hlave uz par let, ale teprve ted na to mel ?koule?. Sice te nevyslo az na vrchol, ale spokojenost.Pokus zabehnout beach-Teide(nejvyssi kopec Spain) a zpet na beach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Podvecerni zapujcka. A je to hezky. Jen kdyby to fungovalo jak ma;) A co nefungovalo? Pocit z nich nebo strojek? --------------------------------------------------------------------------------- Lum Tec B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 To Vit. Pocit z nich. Jsou hezký, dokonce krásný. Maji proste vsechno co maji hodinky mit. Jen to u me jako celek proste nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Ajaj: klobouček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 To Vit. Pocit z nich. Jsou hezký, dokonce krásný. Maji proste vsechno co maji hodinky mit. Jen to u me jako celek proste nefunguje. Aha.Na to tu máme technický termín: JISKRA NEPŘESKOČILA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 hoj sa hej sa do ... pryc :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Vít: co říkáš na ten gumoplastový řemen na L-T? Na mě je moc tvrdý, docela zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 (upraveno) Vcerejsi setkani v triple calendar... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. dubna 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Pěkný to máš Jirko Já dneska kancldiving Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Ocean12:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 (upraveno) Vít: co říkáš na ten gumoplastový řemen na L-T? Na mě je moc tvrdý, docela zklamání. Já to vidím takto: + nádherně sedí k pouzdru (neotáčí se v ose stěžejek)+ pěkně obkružuje ruku+ nechytá se na něj bordel+ je odolný (ani po letech nenese ten můj známky použití) - materiál je tvrdší (jako by s příměsí tvrdého plastu), působí měně pohodlně než lepší kaučuky Subjektivní názorMateriál by se dal přirovnat k tomu, co bývá na ditálkách. Ze začátku mi to vždy přijde míň pohodlné, jako bych dal na ruku pevný náramek, ale po pár dnech na ruce si zvyknu a přijde mi to OK. Upraveno 26. dubna 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 ked si v usa na eu case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 ked si v usa na eu case koukej jit uz spat:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 + pěkně obkružuje ruku - materiál je tvrdší (jako by s příměsí tvrdého plastu), působí měně pohodlně než lepší kaučuky To je přesně to, s čím mám problém. Kvůli tvrdosti mi to nechce sedět na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Jedna piatkova slnecna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Radost až na kost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky