Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhlety obyčejný, levný, bez příběhu a začínám jim přicházet na chuť čím dál víc. Nicméně dnešní návštěva u Bechyněho byla hodně smutná - Tudor BB58 neměli a když jsem se přesunul k Rolexu, myslel jsem že je to vtip. Že nebudou mít Daytony, Pepsi, Suby jsem čekal, ale pohled na totálně vybrakovaný vitríny a zpráva o čekačce půl roku na Exp 1 mě skoro donutila hodit do inzerce i ty OPčka a koupit si Grand Seiko, který jsem dneska zkoušel v Koscomu a i žena prohlásila, že OPčka vedle nich vypadaly jak hračka.

b864ce53c840b45520a096593bc5040f.jpg

Odesláno

Ještě předevčírem BB Fifty-Eight u Bechyněho měli,měl jsem je tam na ruce.Říkala mně,pokud bych se přeci jen rozmyslel a měl zájem,tak abych co nejdříve zavolal.Další budou pravděpodobně červenec/srpen.Byly jenom ve Štěpánský,jinak nikde.Džíemtýčka neměli nikde.

Odesláno

Ještě předevčírem BB Fifty-Eight u Bechyněho měli,měl jsem je tam na ruce.Říkala mně,pokud bych se přeci jen rozmyslel a měl zájem,tak abych co nejdříve zavolal.Další budou pravděpodobně červenec/srpen.Byly jenom ve Štěpánský,jinak nikde.Džíemtýčka neměli nikde.

Jo, prej je prodali včera. To samý Koscom.

Odesláno

Jako i čený jsou super, trocha červený barvy tam je taky, ale mně to prostě nesedí do série. Brácha má modrý SMPc, já mám nový modrý SMPc... Už určitě chápeš. Hledám neleštěný a nedojebaný a tyhle tvoje na to vypadají :)

nevypadaj ale vubec spatne, zkusim se zamyslet ;-)

Ale jsou fakt krásný.Mě bere ten červený nápis a vlastně hlavně celý design.

Odesláno

Já jsem tam nakouknul před pár týdny, když jsem měl cestu kolem a nezůstal jsem tam ani minutu. Personál okupovanej nějakejma Japončíkama a půlka vitrín kvůli nim rozkrámovaná. A to jsem se chtěl kouknout jen na nový LHC. Vzdal jsem to. Omegy z posledních dní mě zatím uklidnily :)

Tyhlety obyčejný, levný, bez příběhu a začínám jim přicházet na chuť čím dál víc. Nicméně dnešní návštěva u Bechyněho byla hodně smutná - Tudor BB58 neměli a když jsem se přesunul k Rolexu, myslel jsem že je to vtip. Že nebudou mít Daytony, Pepsi, Suby jsem čekal, ale pohled na totálně vybrakovaný vitríny a zpráva o čekačce půl roku na Exp 1 mě skoro donutila hodit do inzerce i ty OPčka a koupit si Grand Seiko, který jsem dneska zkoušel v Koscomu a i žena prohlásila, že OPčka vedle nich vypadaly jak hračka.

Odesláno

Ze včerejší rachoty

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

...na dnešní výlet:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...