Liqid Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Zas v rachotě, workoholismu zdar! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Ale jsou fakt krásný.Mě bere ten červený nápis a vlastně hlavně celý design.
honza71 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 GP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Tyhlety obyčejný, levný, bez příběhu a začínám jim přicházet na chuť čím dál víc. Nicméně dnešní návštěva u Bechyněho byla hodně smutná - Tudor BB58 neměli a když jsem se přesunul k Rolexu, myslel jsem že je to vtip. Že nebudou mít Daytony, Pepsi, Suby jsem čekal, ale pohled na totálně vybrakovaný vitríny a zpráva o čekačce půl roku na Exp 1 mě skoro donutila hodit do inzerce i ty OPčka a koupit si Grand Seiko, který jsem dneska zkoušel v Koscomu a i žena prohlásila, že OPčka vedle nich vypadaly jak hračka.
bobi Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Ještě předevčírem BB Fifty-Eight u Bechyněho měli,měl jsem je tam na ruce.Říkala mně,pokud bych se přeci jen rozmyslel a měl zájem,tak abych co nejdříve zavolal.Další budou pravděpodobně červenec/srpen.Byly jenom ve Štěpánský,jinak nikde.Džíemtýčka neměli nikde.
ragu Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Ještě předevčírem BB Fifty-Eight u Bechyněho měli,měl jsem je tam na ruce.Říkala mně,pokud bych se přeci jen rozmyslel a měl zájem,tak abych co nejdříve zavolal.Další budou pravděpodobně červenec/srpen.Byly jenom ve Štěpánský,jinak nikde.Džíemtýčka neměli nikde.Jo, prej je prodali včera. To samý Koscom.
bobi Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 V Koscomu už předevčírem dopoledne neměli.
MikaelSwiSS Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Taková ta pohoda u telky. [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk
Radik Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Jako i čený jsou super, trocha červený barvy tam je taky, ale mně to prostě nesedí do série. Brácha má modrý SMPc, já mám nový modrý SMPc... Už určitě chápeš. Hledám neleštěný a nedojebaný a tyhle tvoje na to vypadají nevypadaj ale vubec spatne, zkusim se zamyslet ;-) Ale jsou fakt krásný.Mě bere ten červený nápis a vlastně hlavně celý design.
Radik Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Já jsem tam nakouknul před pár týdny, když jsem měl cestu kolem a nezůstal jsem tam ani minutu. Personál okupovanej nějakejma Japončíkama a půlka vitrín kvůli nim rozkrámovaná. A to jsem se chtěl kouknout jen na nový LHC. Vzdal jsem to. Omegy z posledních dní mě zatím uklidnily Tyhlety obyčejný, levný, bez příběhu a začínám jim přicházet na chuť čím dál víc. Nicméně dnešní návštěva u Bechyněho byla hodně smutná - Tudor BB58 neměli a když jsem se přesunul k Rolexu, myslel jsem že je to vtip. Že nebudou mít Daytony, Pepsi, Suby jsem čekal, ale pohled na totálně vybrakovaný vitríny a zpráva o čekačce půl roku na Exp 1 mě skoro donutila hodit do inzerce i ty OPčka a koupit si Grand Seiko, který jsem dneska zkoušel v Koscomu a i žena prohlásila, že OPčka vedle nich vypadaly jak hračka.
tenge Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Pracovní hodinky, popracovní pivo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Džíemtý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bembeg Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Šiška z Trocnova... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
digiMonster Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Crepas na pivku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Ze včerejší rachoty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...na dnešní výlet: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hator Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Asi jinej Gang Sent from my iPhone using Tapatalk
Martin JJJ Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Pepsiny na výletě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Odesláno 1. června 2019 Dnes bylo krásně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky