Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)
  V 23. 7. 2012 v 14:47, 'Horhe' napsal:

ale ano - podobných fotek je plný web a nic to neznamená... vím přesně, co měl strejda, protože o tom neustále mluvil ;-)

byly v ročnících minimální rozdílly, měnily se zejména světla a maska, a drobnosti v interiérech

1957

1962

atp.

:offtopic:

(Edit - ať nejsme moc OT a nenaštvem tu někoho, tohle si pišme raději už do SZ nebo v jiném vlákně)

:rolleyes:

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno
  V 23. 7. 2012 v 18:33, 'Giovany21' napsal:

Bolo to sice vcera... ale dnes to iste na ruke :)

..ty jsi ale ptáček...a dokonce okroužkovaný...:D:D

Odesláno
  V 24. 7. 2012 v 8:25, 'African' napsal:

Jsem vyfasoval v práci "novou" prababičku od Nokie, tak jsem hned musel mlasknout Béčka :smile_anim: Babka nefotí zase tak zle :D

kdyz vidim tyto hodky, vzdycky me desne nastve, ze mam tak malou haxnu :crying_anim:

Odesláno
  V 24. 7. 2012 v 8:28, 'Peter78' napsal:

kdyz vidim tyto hodky, vzdycky me desne nastve, ze mam tak malou haxnu :crying_anim:

Já mám taky malou packu, ale o to lépe jsou na ruce vidět, velikosti jsem se nikdy nebál a na veřejnosti se za ně nestydím :D Vůbec se toho neboj, ale je to váha, nejsou pro všechny typy zábavy, byl jsem si s nimi jednou zaběhat a ruka mě málem upadla, ale jinak pecka, mám je moc rád"

Odesláno
  V 24. 7. 2012 v 9:02, 'African' napsal:

Já mám taky malou packu, ale o to lépe jsou na ruce vidět, velikosti jsem se nikdy nebál a na veřejnosti se za ně nestydím :D Vůbec se toho neboj, ale je to váha, nejsou pro všechny typy zábavy, byl jsem si s nimi jednou zaběhat a ruka mě málem upadla, ale jinak pecka, mám je moc rád"

slovo do pranice! :) schvalne, jake mas zapesti? Tyto Bcka maj 45mm prumer, pokud se nepletu.. muzes pripadne dat foto z vetsi vzdalenosti na ruce? at mam predstavu?

dikes!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...