tommasini Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 I ja :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 (upraveno) @kuncák7 Aspoň na první pohled vidíš, kolik je na Čukotce hodin (snad jsem to časové pásmo trefil) GMT je základ Upraveno 11. července 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Explorer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 @kuncák7 Aspoň na první pohled vidíš, kolik je na Čukotce hodin (snad jsem to časové pásmo trefil) GMT je základ 20190711_124702.jpgTo já právě nevím, mě se jen GMT líbí, nepoužívám ho. A abych jen nekecal, už doma a tak převlečeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 GMT pouzivas prakticky len ked cestujes do inej casovej zony, takze ak nie si pilot alebo take nieco, tak vacsinu casu je to na paradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Tak ono stačí do jiné časové zóny volat, psát, atd. a už ti GMT dává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 (upraveno) Presne... GMT komplikacia je super uzitocna vec ked pracujes s ludmi v inych casovych zonach. Ja mam niekedy nastaveny lokal + dve casove zony len kvoli telefonatom.Okrem toho mam vzdy nastavene minimalne NYC a vytesujem sa ze ty hajzlici na wall street budu v praci este o 6 hodin dlhsie ako ja :D Upraveno 11. července 2019 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Bohužel pracuju jen s lidma, co jsou z jiného století a v jiném století :-) , takže GMT je u mě jen na parádu. Ale díky za osvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 roamer týždeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Nový přírůstek č. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Zpet v civilizaci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Večerní vomegy PO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Konecne moony! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ananas Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Dobre rano.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Po delší době mohu přispět novým kouskem, hledal jsem dobrý poměr cena/výkon a tohle mi z toho vyšlo :-) mikroregulace super fíčurka, na druhé straně trošku hůře ovladatelná korunka, s 80h rezervou ji ale nebudu používat tak často a díky malé velikosti mně netlačí :-) Za mně univerzály jedna radost. Díky moc Tovysu za ochotu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 První křest. Amphibie byly předevčírem v Baltském moři jako doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky