MíraMíra Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Venčím novej kousek. Hezky pěkně! Gratulace.Já furt Orisky.Mám je čím dál radši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 (upraveno) Hezky pěkně! Gratulace.Já furt Orisky.Mám je čím dál radši. Dik! Nechybělo moc (asi tak dvě hodiny) a skončil jsem s těma Oriskama v zelený barvě. No nic, třeba příště, můžu pak koupit ty tvoje))) Upraveno 23. července 2019 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Kup ty zelený a pak si je někdy prohodíme. Já se jich jinak totiž nemám v plánu zbavovat. Za ty peníze jsou fakt supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Teď si dám na chvilku s nákupem pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 (upraveno) Prej je to ted v mode fotit takto.. Upraveno 23. července 2019 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 To jo, ale s hashtagem #insecurity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Ajta krajta, na hešteg jsem zapomnel, hlava derava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Teď si dám na chvilku s nákupem pauzu To si říkám skoro furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Prej je to ted v mode fotit takto..Harry Potter nosí LV a vodstávaj mu uši jak Otíkovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 )))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 To jo, ale s hashtagem #insecurity #workhardplayhard #entrepreneur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Jojo, tyhle hashtagy jsou lepší než ten můj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 V práci jsem měl pracovní Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ananas Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 (upraveno) Ta modrá mě pořád baví. Bison Ranch taky paráda. Upraveno 23. července 2019 uživatelem Heather7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Supr tuning, Stefane. Ja tez Oumegha chrono..20190723_181132.jpgĎakujem, na tvojich nie je moc čo vylepšovať, veľmi pekne potapkove chrona. Možno tak pridať sponu s reguláciou, ale predpokladám, ze pri týchto starších modeloch mali v Omege ešte rozum a ťahy žúrovali, čiže tam spona z Master 300 pasovať nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Venčím novej kousek. Super,, taks to konecne rozlousknul. Teď si dám na chvilku s nákupem pauzu No jisteeee a silacky reci jakoze ted bude na chvili klid. Jako bych slysel sebe. Ale ja uz to beru jak to prijde. Nema smysl se trapit. Drazsi kousky trvalou spokojenost nezajisti, tak proc si nedelat radost prubezne levnejsima. A casteji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Radku třeba tyhle ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Déj? vu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Dobre rano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky