Zeeberdee Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Nejak mi to vkladani blbne, tak rychle znovu
Kid_A Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 tesil jsem se, az prestane byt vedro a budu moct nosit hodinky na kuziParadni el primero
warann Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 EDC Pěkný to máš. Noudejty bych měl (provětrat), rybičku mám taky, ale co ta šrajtofle, copak to je zač?
AndyAaron Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Pěkný to máš. Noudejty bych měl (provětrat), rybičku mám taky, ale co ta šrajtofle, copak to je zač? Nemam rad velke penezenky. Navic paradoxne u sebe skoro zadne penize nenosim. Naopak nosim dost karet. Tak jsem hledal nejake reseni a tohle mi maximalne vyhovuje. Bellory Card Pockethttps://bellroy.com/products/card-pocket/default/caramel?gclid=Cj0KCQjw5MLrBRClARIsAPG0WGzWh4UiWhJu81m7m5v7FKDEWts5U2bXjxmBPeteSVfT05TPafCDLRsaAvM_EALw_wcB
warann Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Nemam rad velke penezenky. Navic paradoxne u sebe skoro zadne penize nenosim. Naopak nosim dost karet. Tak jsem hledal nejake reseni a tohle mi maximalne vyhovuje. Bellory Card Pockethttps://bellroy.com/products/card-pocket/default/caramel?gclid=Cj0KCQjw5MLrBRClARIsAPG0WGzWh4UiWhJu81m7m5v7FKDEWts5U2bXjxmBPeteSVfT05TPafCDLRsaAvM_EALw_wcBJj dík, já si říkal, že to asi bude bellroyka, pěkný to je. Upraveno 5. září 2019 uživatelem warann
actionman1 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Plna nadrz na ceste k Mrakodrapovi pre novy kusok, plna rezerva natahu a na ruke "ptakoviny" Upraveno 5. září 2019 uživatelem actionman1
Tommy_PP Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Trosku nostalgie na vecer. Toto boli a su moje prve ?dobre hodinky?, modifikovane Seika SKX007 (Yobokies-ani neviem, ci ta platforma este existuje). Casy vysokej skoly, objavenie chronomagu, 10 rokov dozadu...
Joe Lemonade Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Něco ke zkrácení čekání na servisované pamy... :-)
Doporučené příspěvky