Povidláček Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Ještě z rána Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Ty jsou krásný..dlouho už o nich přemýšlím! Díky! Dlouho jsem je nosil na tahu ale na kůži jsou podle mě nej.Btw. máš to taky pěkné, já jsem volil bílou:-) Užívej DOX
5etter Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Trident & Griffin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Je to smutné, ale tyto kukačky ze mě téměř udělaly OWG. To pohodlí při nošení je prostě nepřekonatelné.
siwi Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Zálesácký chrona: Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
MíraMíra Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Je snad od Eltonu - dostal jsem ji k Igenum. Jen na sobě nemá žádný nápisy. Ale Barton dělá podobný Díky.Barton právě mám a není to špatný , ale je malinko měkčí, než mám rád.
pjanek Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Akorat vybaleno z krabicky. Jen mi jsou teda uz asi moc velky...
Dokusan Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Bronzu slunce sluší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Nemůžu se nabažit, tvar pouzdra Aquatimerů je prostě boží :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
(z)denny Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Díky pánům z Chronoshopu se teď těším z těchto nových strojů :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Bé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
T1000 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 kladívka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Draculy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Po delší době mé milované Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Ta guma je mekoucka, pohodlna, takze neni nezbytne nutne prehazovat na krokouse ani kdyz ma clovek kosili s manzetovejma knoflema Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Elegant. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Dobre rano... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KAL Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Sporty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky