sibirnaya Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 Furt me bavej. Uz aby mi zrnic poslal sedej semis
African Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 (upraveno) Krásný Zenithky, wow, taková tajemná časomíra :-) Jak tam funguje ta vteřinovka při vypnutých stopkách? Koukal jsem na YouTube že ji tam nějak resetuje, ale nepochopil jsem to. No jo no, kluk z dálné Afriky :-) Upraveno 23. října 2019 uživatelem African
Georgeisin Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 Limesky došly. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
sibirnaya Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 Krásný Zenithky, wow, taková tajemná časomíra :-) Jak tam funguje ta vteřinovka při vypnutých stopkách? Koukal jsem na YouTube že ji tam nějak resetuje, ale nepochopil jsem to. No jo no, kluk z dálné Afriky :-)Nic si z toho nedelej, ja to taky nevedel. Tlacitkem vyresetujes velkou rucicku (vterinovku) a zaraz aji malou (minutovou). A jede to cely znova. Takze hodiny nestopnes. Ideal pro nas bombometciky.
African Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 Zajímavá komplikace, Zenith to umí :-)
Radik Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 A já svý Tangenty tlačím z domu a přitom jsem je tenkrát tolik chtěl. Inhouse mají, datum mají, jsou to manuály, průhled na krásnou strojovnu, ukazatel rezervy nátahu, což je u manuálů docela rarita. Když vidím ty Tvoje, tak si říkám, jestli nedělám blbost Ahoi
Jaro Uš Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 A já svý Tangenty tlačím z domu a přitom jsem je tenkrát tolik chtěl. Inhouse mají, datum mají, jsou to manuály, průhled na krásnou strojovnu, ukazatel rezervy nátahu, což je u manuálů docela rarita. Když vidím ty Tvoje, tak si říkám, jestli nedělám blbost Já mám rád produkty z Glashütte, takže je z domu tlačit nebudu. I když je to kopie starejch kusů od Langeho.
kuncák7 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 phenomenální kus hadruTy jsou parádní, jen ten tah jim chybí. Však víš.
digiMonster Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Prezuté na kožu a hneď sú to iné hodinky
kuncák7 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Dnes toto. První fotka-mě se to s těma prouzkama líbilo :-)
wolfesh Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Dneska posiluju. Jsou velký, ale na ruce sedí dobře. A zase si ulítávám na Spring Drive...
Doporučené příspěvky