Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Krásný Zenithky, wow, taková tajemná časomíra :-) Jak tam funguje ta vteřinovka při vypnutých stopkách? Koukal jsem na YouTube že ji tam nějak resetuje, ale nepochopil jsem to. No jo no, kluk z dálné Afriky :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Krásný Zenithky, wow, taková tajemná časomíra :-) Jak tam funguje ta vteřinovka při vypnutých stopkách? Koukal jsem na YouTube že ji tam nějak resetuje, ale nepochopil jsem to. No jo no, kluk z dálné Afriky :-)

Nic si z toho nedelej, ja to taky nevedel. Tlacitkem vyresetujes velkou rucicku (vterinovku) a zaraz aji malou (minutovou). A jede to cely znova. Takze hodiny nestopnes. Ideal pro nas bombometciky.

Odesláno

A já svý Tangenty tlačím z domu a přitom jsem je tenkrát tolik chtěl. Inhouse mají, datum mají, jsou to manuály, průhled na krásnou strojovnu, ukazatel rezervy nátahu, což je u manuálů docela rarita. Když vidím ty Tvoje, tak si říkám, jestli nedělám blbost :)

Ahoi

Odesláno

A já svý Tangenty tlačím z domu a přitom jsem je tenkrát tolik chtěl. Inhouse mají, datum mají, jsou to manuály, průhled na krásnou strojovnu, ukazatel rezervy nátahu, což je u manuálů docela rarita. Když vidím ty Tvoje, tak si říkám, jestli nedělám blbost :)

Já mám rád produkty z Glashütte, takže je z domu tlačit nebudu. I když je to kopie starejch kusů od Langeho. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...