semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Štajn Jojo výborná kombinace bílého cifru a hnědé kůže
Locque Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Jojo výborná kombinace bílého cifru a hnědé kůže ...a modřenejch ruček :-) To je úžasnej detail. Musim říct, že jsem je kupoval spíš tak jako z hecu a nenapadlo by mě, že mi tak přirostou k srdci...
semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 ...a modřenejch ruček :-) To je úžasnej detail. Musim říct, že jsem je kupoval spíš tak jako z hecu a nenapadlo by mě, že mi tak přirostou k srdci... Tak to taky znám :-) Hold cesty na foru jsou nevyzpytatelné :-)
bandicoot Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Hold cesty na foru jsou nevyzpytatelné :-)Co ty víš, co tě čeká, anžto Locque měl krémový steelfishe taky
semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Co ty víš, co tě čeká, anžto Locque měl krémový steelfishe taky Nechám to na osudu Každopádně když jsem řekl doma, že tyto mi vydrží dlouho - následoval celkem dlouhý smích
Quido Morava Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Dnes černo-červený NATO. mnohem lepší - perfektní
Návštěvník Kamil Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Známý mě požádal o koupi hodinek na Ebay, to musíte vidět! Nukupte to za 9 USD / free shipping. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfi Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Známý mě požádal o koupi hodinek na Ebay, to musíte vidět! Nukupte to za 9 USD / free shipping. Za devět baků to vypadá dobře. První dojmy???
zrno Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Konečně Damaskoooooo a dokonce jsem stihl spichnout i novej řemen :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 zrno: Gratulace pane, paráda a řemen jako obvykle luxus. Jaký jsou oproti těm Štajnům? Vyšší/nižší, váha, první dojem?
financ Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Známý mě požádal o koupi hodinek na Ebay, to musíte vidět! Nukupte to za 9 USD / free shipping. Z čeho to je, plast?
Návštěvník Kamil Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Za devět baků to vypadá dobře. První dojmy???Je to navoněná bída. Sice na ruce vypadají celkem efektně, ale ochrana korunky je napevno přišroubovaná a stejně se hejbe, korunku nedrží. Chrono tlačítka jsou jen na ozdobu, jdou zmáčknout, ale nic to nedělá. Na subdialech ručičky sice jsou, ale jen přilepený. Datumovka je namalovaná. Jedině řemen vypadá slušně. Má to pro syna, říkal jsem mu, ať radši koupí nějaký Seika, nedal si říct. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zrno Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 zrno: Gratulace pane, paráda a řemen jako obvykle luxus. Jaký jsou oproti těm Štajnům? Vyšší/nižší, váha, první dojem? Řemen je šitej "horkou jehlou" a byla by ostuda to nosit na fabrickým a oproti steinům? co si budeme povídat ... čas ukážou asi stejně , ale zbytek je úplně někde jinde, zpracování , detaily... Navíc těch 42 mm je pro mě ten nejideálnější rozměr.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Z čeho to je, plast?Plastová je černá část kolem číselníku, zbytek bude nějaký zlacený kov, jsou dost těžký.
Marfi Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Je to navoněná bída. Sice na ruce vypadají celkem efektně, ale ochrana korunky je napevno přišroubovaná a stejně se hejbe, korunku nedrží. Chrono tlačítka jsou jen na ozdobu, jdou zmáčknout, ale nic to nedělá. Na subdialech ručičky sice jsou, ale jen přilepený. Datumovka je namalovaná. Jedině řemen vypadá slušně. Má to pro syna, říkal jsem mu, ať radši koupí nějaký Seika, nedal si říct. Kamile, neposlali ti omylem jen maketu?
welis Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Konečně Damaskoooooo a dokonce jsem stihl spichnout i novej řemen :-) No tak si do nich nakonec šel! Super!
jankoxxx Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Konečně Damaskoooooo a dokonce jsem stihl spichnout i novej řemen :-)tak gratulujem
Murphy97 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Další z čekání na letištích... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Konečně Damaskoooooo a dokonce jsem stihl spichnout i novej řemen :-)
Ondoni Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Dnes černo-červený NATO. ...pro strapy mám slabost a tohle vypadá vážně hodně dobře...a i sekundovka je na "správné" straně jako pruhy na strapu, takže vyvážená kompozice
Doporučené příspěvky