Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo výborná kombinace bílého cifru a hnědé kůže

...a modřenejch ruček :-) To je úžasnej detail. Musim říct, že jsem je kupoval spíš tak jako z hecu a nenapadlo by mě, že mi tak přirostou k srdci...

Odesláno

...a modřenejch ruček :-) To je úžasnej detail. Musim říct, že jsem je kupoval spíš tak jako z hecu a nenapadlo by mě, že mi tak přirostou k srdci...

Tak to taky znám :-) Hold cesty na foru jsou nevyzpytatelné :-)

Odesláno

Co ty víš, co tě čeká, anžto Locque měl krémový steelfishe taky :)

Nechám to na osudu whistle.gif

Každopádně když jsem řekl doma, že tyto mi vydrží dlouho - následoval celkem dlouhý smích biggrin.gif

Odesláno

Známý mě požádal o koupi hodinek na Ebay, to musíte vidět! Nukupte to za 9 USD / free shipping. :lol2:

Za devět baků to vypadá dobře. První dojmy???:D

Odesláno

Konečně Damaskoooooo a dokonce jsem stihl spichnout i novej řemen :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Za devět baků to vypadá dobře. První dojmy???:D

Je to navoněná bída. Sice na ruce vypadají celkem efektně, ale ochrana korunky je napevno přišroubovaná a stejně se hejbe, korunku nedrží. Chrono tlačítka jsou jen na ozdobu, jdou zmáčknout, ale nic to nedělá. Na subdialech ručičky sice jsou, ale jen přilepený. Datumovka je namalovaná. Jedině řemen vypadá slušně.

Má to pro syna, říkal jsem mu, ať radši koupí nějaký Seika, nedal si říct.:)

Odesláno

zrno: Gratulace pane, paráda a řemen jako obvykle luxus. Jaký jsou oproti těm Štajnům? Vyšší/nižší, váha, první dojem?

Řemen je šitej "horkou jehlou" a byla by ostuda to nosit na fabrickým a oproti steinům? co si budeme povídat ... čas ukážou asi stejně , ale zbytek je úplně někde jinde, zpracování , detaily... Navíc těch 42 mm je pro mě ten nejideálnější rozměr.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Z čeho to je, plast?

Plastová je černá část kolem číselníku, zbytek bude nějaký zlacený kov, jsou dost těžký.

Odesláno

Je to navoněná bída. Sice na ruce vypadají celkem efektně, ale ochrana korunky je napevno přišroubovaná a stejně se hejbe, korunku nedrží. Chrono tlačítka jsou jen na ozdobu, jdou zmáčknout, ale nic to nedělá. Na subdialech ručičky sice jsou, ale jen přilepený. Datumovka je namalovaná. Jedině řemen vypadá slušně.

Má to pro syna, říkal jsem mu, ať radši koupí nějaký Seika, nedal si říct.:)

:gora:

Kamile, neposlali ti omylem jen maketu?

Odesláno

Dnes černo-červený NATO. :smile_anim:

...pro strapy mám slabost a tohle vypadá vážně hodně dobře...a i sekundovka je na "správné" straně jako pruhy na strapu, takže vyvážená kompozice :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...