shag Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Howno proda, za tyden ho ta sikmooka vlna prejde a bude na fotkach hajlovat pred kazdym kopcem v okolis s 312 na ruce, ze Tomiku
bandicoot Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Furt to samy, ponorku zatim nemam... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peter78 Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Dneska bude krásný letní den. ty jsou perfektni!
Dantechno Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Dneska pro zmenu Seiko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 :smile_anim:Ráno dvěpade a večer trochu v retro duchu - dvašestosm.... Cyrile, v tom bydlíš?
Dantechno Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Ty jsou super. Škoda, že nejsou o něco větší. Tohle mi u Seika chybí, kvalitní quartz a divery rozumné velikosti. (42mm) Jo , bohuzel...
quest987 Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Prace prej slechti.... Tak pracovni hodinky.... a hura pracovat Sent from my BlackBerry 9790 using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 úplně jsem na ně zapomněl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Celý den kancldiving, takže potápky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JakubS Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Ty se mi líbí čím dál víc :-D pěkně to máš!
misoo Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 mne sa to snad na tom tahu aj zacne pacit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hulk Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 k modré košili jen modré hodinky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Super fotka, Viktore! Jak jsi to zvladl?
Viktor Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Super fotka, Viktore! Jak jsi to zvladl?ToonCamera app za 0,79 EUR a iphone. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky jsem dnes měl na ruce Pelagos. Nakonec trochu zklamání, ciferník a ručky působí trochu lacině. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Díky za info. A souhlas s ručkama, ty snowflake se moc nehodí...
Viktor Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Mně ten ciferník a ručky na Pelagos přišly jak na černých Seiko Monster. Ta vložka kolem indexů je asi z plastu, indexy a ručky taky jak z lega. Nakonec se mi ví líbí model Black Bay se zlatým rámováním. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locque Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Viktor: jojo, to je boží aplikace, taky jí mám... :-) Jinak dnes takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eleven Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Dnes mi přišel nový NATO (aka Ducati), tak jsem přezbrojil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Mně ten ciferník a ručky na Pelagos přišly jak na černých Seiko Monster. Ta vložka kolem indexů je asi z plastu, indexy a ručky taky jak z lega. Nakonec se mi ví líbí model Black Bay se zlatým rámováním. stimhle naprosto souhlasim,,,,kolik to, ze stojej u Bechyneho?
Doporučené příspěvky