misoo Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Dnes mi přišel nový NATO (aka Ducati), tak jsem přezbrojil.sekne im a super fotka! ako si spravil to, ze je fotka takto 'nad povrchom'??
blackhead Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Novy prirustek, nemuzu se vynadivat, kdo pozna co to je?
Viktor Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 stimhle naprosto souhlasim,,,,kolik to, ze stojej u Bechyneho?80 k před slevou
Ohm-Aztec Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) Novy prirustek, nemuzu se vynadivat, kdo pozna co to je? To bude nějakej bicompax od Tudoru - možná Heritage Chrono. Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem Ohm-Aztec
bandicoot Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) Viktor: To je dost racha na to, ze ty novy Glycine Combat Sub Golden Eye nebo Two Tone vypadaji lip... Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem bandicoot
Návštěvník eleven Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 sekne im a super fotka! ako si spravil to, ze je fotka takto 'nad povrchom'?? Dík. Ten efekt je celkem jednoduše proveditelnej. Úplnej návod tady psát nebudu, ale ve zkratce se jedná o vržený stín, dosažený pomocí prolnutí vrstev.
blackhead Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 To bude nějakej bicompax od Tudoru - možná Heritage Chrono. Jo!
Ohm-Aztec Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Chlape, tak to gratuluju! Tyhle chrona jsou fakt moc povedený! Jo, a racing řemen by jim taky sekl.
cali Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Tie Pelagosy su z titanu maju heliak a celkom zaujimavo riesenu sponu takze sa im da kde co prepacit,.... ale co stoji tolke peniaze na tych cervenych to neviem, vsak je to obycajna klasika, ETA, safir, nerez....tusim ani limitka to nie je, alebo mi tradicne nieco unika? Pravda obom to rozhodne pristane viac nez co v oblasti diveriek predvadzal Tudor do nedavna ale aj tak za 80K si asi clovek vyberie inde. Zaujimave je aj to, ze v poslednej dobe vo svetovych predajnych vlaknach je ich na Tudor az nezvykla hojnost: http://www.watchrecon.com/?query=black+bay&last_days=31
blackhead Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Chlape, tak to gratuluju! Tyhle chrona jsou fakt moc povedený! Jo, a racing řemen by jim taky sekl. Diky, urcite i racing by jim slusel, oni jak jsou hodinky pekne udelany, slusi jim skoro vsechno. Treba na tom strapu co u nich je, vypadaji skvele a jsou pohodlne. Jinak koukam ze dnes se to v tomto vlakne Tudory jen hemzi , pocumoval jsem po nich 2 roky a uz jsem to nevydrzel ...
tombed Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 jedem do Vietnamu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek K Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Klídek a pohoda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 vecerna pohodicka pri pivku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Páteční jeans day v práci a ranní ( mini ) šálek čaje :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 semi, aku mas pls ruku a kolkatky su tie hodky?
Murphy97 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 jedem do Vietnamu ...likvidovat skody po chemickych zbranich...
semi001 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 semi, aku mas pls ruku a kolkatky su tie hodky? Hodinky jsou 44mm a ruku mám cirka 16cm.
Cyril Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Cyrdo, ty 268 jsou prekrasne. V mych ocich s naskokem nejhezci plumber's watch.Díky moc.. Jen jim moc nevyhovuje hrubé zacházení. Celoleštěné hodinky jsou u mě na nesprávné adrese...takže je beru na ruku zřídka. Cyrile, v tom bydlíš?Ne. Kousek od Rýmařova tuhle nádheru staví údajně nějaký restituent - nadšenec. Tak jsem to chtěl vidět.... Prý to bude údajně největší srub v CZ.
Doporučené příspěvky