Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mne pritulka dovolila vyzkouset jeji hodinky, ale prej naposled :)

Se jí ani nedivím, taky bych ti je nepůjčil :P Hezké, moc hezké :)

Odesláno

Tak mne pritulka dovolila vyzkouset jeji hodinky, ale prej naposled :)

Škoda, že nejsi bisexuál Gasiku, za Daytony bych se přitulil, ale jenom přitulil, hned :D

Odesláno

Maroshku každý v životě udělá nějakou nepředloženost... že jsi jeden z mých úplně nejvíc kamarádů, někdy ti je půjčím :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Fakt? To bys mi zrobil úplný organizmus...

P.S. To bychom pak byli, jak Bubba-Gump Schrimp Co

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Když jsem poslal do světa své bívalé Explorery II, myslel jsem si najivně, že s Rolexkama jsem navždy skončil. Ale netrvalo to dlouho a opět jsem neodolal tomuto pokušení, tentokrát Datejust. Jsou správně prťavý, byť na fotkách to není příliš vidět, pokusím se příště o lepší. Každopádně velmi pohodlné na nošení a provedením je to opravdu taková třešnička na dortu mezi hodinkami.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...