African Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Tak mne pritulka dovolila vyzkouset jeji hodinky, ale prej naposled Se jí ani nedivím, taky bych ti je nepůjčil Hezké, moc hezké
tombed Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Tak mne pritulka dovolila vyzkouset jeji hodinky, ale prej naposled Škoda, že nejsi bisexuál Gasiku, za Daytony bych se přitulil, ale jenom přitulil, hned
gas Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Škoda, že nejsi bisexuál Gasiku, za Daytony bych se přitulil, ale jenom přitulil, hned ale za daytony ocekavam vic
tombed Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 ale za daytony ocekavam vic o moc víc? to si budu muset rozmyslet
marosh Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Maroshku každý v životě udělá nějakou nepředloženost... že jsi jeden z mých úplně nejvíc kamarádů, někdy ti je půjčím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fakt? To bys mi zrobil úplný organizmus...P.S. To bychom pak byli, jak Bubba-Gump Schrimp Co Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
v79 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Když jsem poslal do světa své bívalé Explorery II, myslel jsem si najivně, že s Rolexkama jsem navždy skončil. Ale netrvalo to dlouho a opět jsem neodolal tomuto pokušení, tentokrát Datejust. Jsou správně prťavý, byť na fotkách to není příliš vidět, pokusím se příště o lepší. Každopádně velmi pohodlné na nošení a provedením je to opravdu taková třešnička na dortu mezi hodinkami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Tak mne pritulka dovolila vyzkouset jeji hodinky, ale prej naposled Prej když si oholíš ruku, tak ti je ještě půjčí
luidis Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Včera s krkovičkou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hejdik Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Momentálně CX S.M. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem hejdik
Juraj11 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nekecej,tak nakonec sis je poridil?Parada Hod sem normalni foto
quest987 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) takový pěkný letní časoměřiče, nezbavuj se jich Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem quest987
Viktor Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Lum-tec V3 Stealth (černej antireflex)S tím PVD vypadaj trochu jako Jet-sety - konečně mi holky pochválej hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) V79, toto su prve rolexky co sa mi pacia, fakt su paradne, a ta modra... Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem misoo
railmaster Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Tak dnes to bude heritage.Krásny tvar puzdra a k tomu strap prirodzene zladený s hodinkami, akokeby sa s nimi narodil. Veľmi zladená kompozícia.
Cyril Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Celej víkend si užiju velký a plesnivý hodinky na zeleným hadru....
Micey Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Na pivo pro jistotu s gumou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky