ARMAN Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2019 Tak Ježíšek to letos stihnul o den dřív.Pověsti nelhaly, Tudor BB 58 je skutečně paráda veliká!Gratulace, uzivej:-)
Ronin13 Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neni kapr... Tak aspon zelvy Sent from my iPhone using Tapatalk
Jaro Uš Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Jak zaručit, že jsou pravý? Ohnutej konec sekundovky vám udělá jen Elton. V MPM by tohle neprošlo přes výstupní kontrolu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Jak zaručit, že jsou pravý? Ohnutej konec sekundovky vám udělá jen Elton. V MPM by tohle neprošlo přes výstupní kontrolu.Krasny jsou, nestezuj si:-)))
Kid_A Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 IMG_8807.jpg Neni kapr... Tak aspon zelvy Sent from my iPhone using TapatalkKurde, nezte do te vody bez Subu!!!
Emiliano Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Jak zaručit, že jsou pravý? Ohnutej konec sekundovky vám udělá jen Elton. V MPM by tohle neprošlo přes výstupní kontrolu.To je asi vlastnost ne chyba, mít ohnuté sekundovky. Já ji mám prohnutou celou jako tureckou šavli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
liskus Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk
kartagos Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Přeji všem kolegům chronopacientům klidné prožití svátků Vánočních Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Na Štědrý den oranžády :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Trochu i svítí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jaro Uš Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 To je asi vlastnost ne chyba, mít ohnuté sekundovky. Já ji mám prohnutou celou jako tureckou šavli...Jenže má bejt ohnutá jen dolu. Ne dolu a doprava.
JMK Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Na ruce jako vždy a na bedrech přípravu večeře:-)Všem chronomagorům krásné Vánoce!
JMK Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 A teď to foto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Emiliano Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Jenže má bejt ohnutá jen dolu. Ne dolu a doprava.No, ten můj koment byla ironie. Já ji mám ohnutou celou nahoru.
Kupa54 Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Krásné Vánoce přátelé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jaro Uš Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 No, ten můj koment byla ironie. Já ji mám ohnutou celou nahoru.Tak to bude secret feature pro odlišení od fejků a konkurence z Frydku.
Radik Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Tohle jsou oranžády Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bembeg Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2019 Pepsi "Pro lepší chuť Vánoc" ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky