kuncák7 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 To kuncák7: To sis ale vubec nevybral spatnou znacku Díky :-)), není to láska na první pohled, ale snad o to déle vydrží.A k tvému: nechal bych je na tahu, ten jim sekne a moc.
Sphinxx Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Ale kdyby ses tou radou chtěl řídit a ty chrona fakt měnil, tak dej vědět Copak ... Navi omrzely? ... Dobře jsi udělal, Navi jsou super, ale Chronomaty praktičtější a navíc klasické Navi snad půjdou sehnat vždycky v nějaké nezprasené verzi (jako třeba bez chrona) Hele nejvetší hnus jsou s římským dialem, perletí a pak ty nový beta (za mě). No a Navi bez chrona - no comm.
jenik77 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 To martar: jsou paradni. Modrej cifr uz mel kdekdo tady, ale tohle. Super. Ja nudny cerny IMG_20200325_095715.jpg jsou fakt krásné, poslední dobou na ně znovu pomýšlím:-) btw. venku řádí virus a ty stále oblek a ne pyžamo a tepláky??
kuncák7 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 jsou fakt krásné, poslední dobou na ně znovu pomýšlím:-) btw. venku řádí virus a ty stále oblek a ne pyžamo a tepláky??Tak tohle jsi myslel asi trochu jinak ???
tommasini Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Sphinx: kdepak, to vůbec, ale já holt nejsem zralý na to být owg :-) Ale navíky jsou moje nejvíc nej favority.
jenik77 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Tak tohle jsi myslel asi trochu jinak ??? myslim to z pohledu cloveka, ktery uz 4.tyden dela z domu... )) Upraveno 25. března 2020 uživatelem jenik77
kuncák7 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 myslim to z pohledu cloveka, ktery uz 4.tyde dela z domu... ))Já chápu, promin, mě to prostě jen hrozně rozesmálo a pobavilo ( já si i představil Martina, jak si tam rázuje v tom oblečení :-)).
kuncák7 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 A abych jen nekecal, dnešní první přírůstek. Mám je podruhé a věřím, že už zůstanou. Dnes se tu ale asi ještě zastavím s druhým přírůstkem
Luky Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Tenhle model od Breitlingu nic moc nenahradí. Sám jsem měl těžký dilema, ale nakonec vyřešeno, Navi šly pryč. A dnešní "nové" Chronomaty jsou slušně řečeno hrůza. Asi máš nejspíš pravdu, beru tyhle Chrona na ruce jako šperk a taky se k nim i tak chovám, ale přesto mi něco říká, že ty Navi by mohly být "definitivní"? To jsem říkal i o Chronomatech . Od tebe to beru jako dobrou radu, vím, že je máš už dlouho a už tenkrát jsem ti je záviděl, vlastně je to tvoje vina, že jsem je chtěl po tvý recenzi . Zase si říkám jako fanda do B nezkusit i Navi je chyba. Nový Chronomaty to je tragédie, vlastně se mi tak nějak nic moc nelíbí ze současný produkce Béček.
Luky Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Ale kdyby ses tou radou chtěl řídit a ty chrona fakt měnil, tak dej vědět A sakra, tak přesně toho jsem se bál, teď na to pořád budu myslet, že je tady někdo ochotný je vyměnit . Co máš za Navi? Klidně do SZ.
Badalucio Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Polský sen :-) Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
tommasini Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Néé. Navi neměním. To byla reakce, že Honza má změnit chrona ve svém kombu. Tak jakože kdyby je pouštěl. Navíky už jsem jednou prodal a potom je horko těžko dostával zpátky. To se nakonec podařilo, ale už jsem poučenej. Sorry, ale aspoň máš po dilematu :-)
gabik Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Do práce s bílým Tesákem, zpátky s handfazugem Odesláno z mého VOG-L29 pomocí Tapatalk
Luky Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Néé. Navi neměním. To byla reakce, že Honza má změnit chrona ve svém kombu. Tak jakože kdyby je pouštěl. Navíky už jsem jednou prodal a potom je horko těžko dostával zpátky. To se nakonec podařilo, ale už jsem poučenej. Sorry, ale aspoň máš po dilematu :-)Uff, tak to se mi ulevilo, je to za mnou. Navíc mě Sphinxx přesvědčil, že tenhle model jen tak něco nenahradí :-)
michalval Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Kazdy ma nejake oblubene hodinky ....v aute sa najlepsie citia tieto To je nádhera! To jsou ty, co tady prodával vintážní guru Karel?Tak mě ta fotka navnadila, že jsem na odpoledne přehodil podobné hodinky ze stejné doby, byť od jiné značky.
Peta-Biker Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Skvěle hodinky, ale podle fotky už verze bez sendviče
Doporučené příspěvky